Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele. continuă pe Antena3

ANM: Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului pentru sase judete din Muntenia si Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele Valcea,.

Ploi si intensificari ale vantului in Muntenia si Moldova. Ce judete vor fi afectate de vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis noi atentionari nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabile in urmatoarea ora pe raza unor localitati din judetele Valcea, Braila, Botosani, Galati, Vrancea si Vaslui.

Noua atentionare de furtuna de la meteorologi. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare nowcasting Cod Galben de averse si intensificari ale vantului, valabila pana la ora 19. Zona de interes: local in judetul Valcea,.

Cod portocaliu de canicula prelungit de meteorologi. Vezi care sunt zonele afectate

Meteorologii au prelungit pana vineri atentionarea Cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii, iar atentionarea Cod galben de disconfort termic a fost restransa la anumite.

Cod galben de vreme rea in vestul judetului: vijelii, ploi si grindina la Lehliu

In timp ce caldura extrema face aerul irespirabil, in unele zone din Baragan s-au anuntat furtuni violente. Miercuri, pana la ora 12. 00, vestul judetului Calarasi se afla sub cod galben de vreme rea.

Cod portocaliu de canicula in trei judete, cod galben in restul tarii

Judetele Arad, Bihor si Satu Mare sunt marti sub atentionare cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa ajunga la 38 de grade, iar pentru restul tarii, inclusiv Capitala, unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade si disconfort termic accentuat, a fost emisa o avertizare cod galben.

Cod portocaliu si cod galben de canicula in weekend

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru weekend avertizari de cod portocaliu si cod galben de canicula si disconfort termic accentuat, pentru mai multe judete de tara.

ANM: Cod Galben nowcasting de furtuni si vreme rea pentru patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea valabila pentru patru judete din tara. Astfel, ANM a emis o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea.

Romania, doborata de CANICULA. Cod PORTOCALIU in zece judete si cod GALBEN in restul tarii

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu se afla, miercuri, sub avertizare de cod portocaliu de canicula, iar restul tarii se afla sub cod galben.

Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, restul tarii urmand sa fie marti si miercuri sub cod galben.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )