Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cod portocaliu de canicula prelungit de meteorologi. Vezi care sunt zonele afectate

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de canicula prelungit de meteorologi. Vezi care sunt zonele afectate

Meteorologii au prelungit pana vineri atentionarea Cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii, iar atentionarea Cod galben de disconfort termic a fost restransa la anumite. continuă pe Antena3

Codul portocaliu de canicula, prelungit pana vineri pentru 5 judete din vestul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit pana vineri atentionarea cod portocaliu de canicula valabila pentru cinci judete din vestul tarii. Atentionarea cod galben de caldura persistent si disconfort termic accentuat a fost restransa la anumite regiuni.

Cod portocaliu de canicula in trei judete, cod galben in restul tarii

Judetele Arad, Bihor si Satu Mare sunt marti sub atentionare cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa ajunga la 38 de grade, iar pentru restul tarii, inclusiv Capitala, unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade si disconfort termic accentuat, a fost emisa o avertizare cod galben.

Caldura nu se lasa dusa usor. Miercuri cod portocaliu de canicula

Ziua de miercuri 12 august, ameninta sa fie una greu de uitat pentru locuitorii judetului Olt, dar si pentru cei din alte noua judete ale tarii. Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru ziua de azi o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat. Oamenii sunt avertizati sa nu trateze superficial asemenea zile pentru a nu avea probleme de sanatate.

Cod portocaliu de canicula pentru vestul si sudul tarii. Restul regiunilor, sub Cod galben de canicula

Zece judete din sudul si din vestul tarii se afla, miercuri, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce restul tarii, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben de canicula.

Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, restul tarii urmand sa fie marti si miercuri sub cod galben.

UPDATE Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, miercuri se va extinde la 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, miercuri urmand sa se afle sub aceasta avertizare 10 judete din sudul si vestul tarii.

Cod portocaliu de canicula din nord-vestul tarii, valabil pana miercuri. Codul galben cuprinde treptat restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic pentru 3 judete din nord-vestul tarii, valabil pana miercuri. Totodata, codul galben de canicula a fost extind pentru mai multe judete, ajungand marti si miercuri sa cuprinda restul tarii.

Cod portocaliu de canicula la Chisinau. Ce recomanda Ministerul Sanatatii

Meteorologii au extins codul portocaliu de canicula in perioada 10 12 august, dar ramane valabila si avertizarea cod galben de seceta. Temperatura maxima a aerului va atinge valori de +35 de grade Celsius, in sudul Republicii Moldova pana la +37 grade Celsius.

Cod PORTOCALIU de canicula in tara. La cat se ridica temperaturile

Judetele Arad, Bihor si Satu Mare sunt, marti, sub atentionare cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa ajunga la 38 de grade, iar pentru restul tarii, unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade si disconfort termic accentuat, a fost emisa o avertizare cod galben.

Cod portocaliu de canicula. Ce valori vor atinge temperaturile

Judetele Arad, Bihor si Satu Mare sunt marti sub atentionare cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa ajunga la 38 de grade, iar pentru restul tarii, unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )