Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cod galben de ploi torentiale pana vineri seara, la ora 22.00. Cat de mult va ploua

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi torentiale pana vineri seara, la ora 22.00. Cat de mult va ploua

Vremea rea continua sa ne dea batai de cap si vineri. Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana la ora 22. Sunt vizate aproape toate judetele tarii, cantitatile de apa care vor cadea putand ajunge si la 50 de litri pe metru patrat. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, pana la ora 23.00, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au prelungit, miercuri, informarea de instabilitate atmosferica, pana vineri, la ora 23. De asemenea, au emis o avertizare Cod galben, valabila pana miercuri la ora 23. 00, in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de apa vor depasi in unele locuri 50 de litri pe metru patrat.

Cod galben de furtuni si grindina in 36 de judete, pana vineri seara / Ploi torentiale si grindina si in Capitala, in weekend, dar vremea va fi calda

Incepand cu ora 10. 00, 36 de judete sunt sub avertizare cod galben de ploi puternice, furtuna si grindina. Avertizarea meteo este valabila pana vineri la ora 22. in Capitala, in weekend vremea va fi calda, cu temperaturi de pana la 30 de grade, dar vor fi intervale cu ploi torentiale si grindina.

Cod galben de inundatii in 33 de judete, pana vineri la miezul noptii; in Timis si Caras-Severin este cod portocaliu

Hidrdologii au anuntat ca in 33 de judete este cod galben de inundatii, pana vineri la ora 24. 00, fiind posibile depasiri ale cotelor de aparare. Pana la ora 16. 00, in anumite zone din judetele Timis si Caras-Severin este cod portocaliu.

Cod galben de ploi si instabilitate atmosferica in jumatate din tara, pana joi seara / Informare meteo de vreme rea pana luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben instabilitate atmosferica si cantitati de apa insemnate valabil de joi, ora zece dimineata, pana vineri, ora zece seara in aproximativ jumatate din tara.

Cod rosu de ploi torentiale, furtuna si grindina in Botosani. Pana cand este valabila avertizarea meteo

Meteorologii au emis, marti seara, la ora 17. 00, o avertizare cod rosu de ploi torentiale, grindina si furtuna in mai multe localitati din judetul Botosani, valabila pana la ora 19.

ALERTA METEO: URGIE in aproape toata tara! COD GALBEN de ploi torentiale. VEZI HARTA JUDETELOR VIZATE

Vremea rea continua si vineri! REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANA! A MURIT CU ZILE! BAHMUTEANCA A IZBUCNIT iN LACRIMI Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana la ora 22.

VREMEA. Cod galben de ploi torentiale si vijelii in mai multe judete

Un numar de 37 de judete se afla sub Cod galben de ploi torentiale si vijelii pe parcursul zilei de vineri, potrivit unei noi avertizari emise de Administratia Nationala de.

Alerta meteorologica! Cod portocaliu si cod galben de ploi torentiale in mai multe zone din tara

Vin vesti proaste de la meteorolog,i care au emis in urma cu putin timp un cod galben de ploi torentiale, valabil in intervalul 10:00 -23:00. in intervalul mentionat in Banat, Crisana, vestul si sud-vestul.

Alerta meteorologica! Cod galben de ploi torentiale in mai multe zone din tara

Vin vesti proaste de la meteorolog,i care au emis in urma cu putin timp un cod galben de ploi torentiale, valabil in intervalul 10:00 -23:00. in intervalul mentionat in Banat, Crisana, vestul si sud-vestul.

Alerta meteo: Cod galben de ploi torentiale

Un numar de 23 de judete se afla sub Cod galben de instabilitate atmosferica pe parcursul zilei de joi, in intervalul orar 10:00 - 22:00, potrivit unei avertizari actualizate de Administratia Nationala de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )