Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cod galben de inundatii in 33 de judete, pana vineri la miezul noptii; in Timis si Caras-Severin este cod portocaliu

Adevărul Adevărul,
Cod galben de inundatii in 33 de judete, pana vineri la miezul noptii; in Timis si Caras-Severin este cod portocaliu

Hidrdologii au anuntat ca in 33 de judete este cod galben de inundatii, pana vineri la ora 24. 00, fiind posibile depasiri ale cotelor de aparare. Pana la ora 16. 00, in anumite zone din judetele Timis si Caras-Severin este cod portocaliu. continuă pe Adevărul

Cod galben de inundatii in 33 de judete. Hidrologii anunta depasiri ale cotelor de aparare pe mai multe rauri

Pana vineri, la ora 24. 00 in 33 de judete este cod galben de inundatii, hidrologii anuntand ca sunt posibile depasiri ale cotelor de aparare.

Cod galben de furtuni si grindina in 36 de judete, pana vineri seara / Ploi torentiale si grindina si in Capitala, in weekend, dar vremea va fi calda

Incepand cu ora 10. 00, 36 de judete sunt sub avertizare cod galben de ploi puternice, furtuna si grindina. Avertizarea meteo este valabila pana vineri la ora 22. in Capitala, in weekend vremea va fi calda, cu temperaturi de pana la 30 de grade, dar vor fi intervale cu ploi torentiale si grindina.

Cod galben de ploi torentiale pana vineri seara, la ora 22.00. Cat de mult va ploua

Vremea rea continua sa ne dea batai de cap si vineri. Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana la ora 22. Sunt vizate aproape toate judetele tarii, cantitatile de apa care vor cadea putand ajunge si la 50 de litri pe metru patrat.

Avertizare de inundatii pe rauri din 35 de judete. Cod galben pana vineri la miezul noptii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis un cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Timis si Caras-Severin, valabil pana vineri dupa-amiaza, si o avertizare cod galben pe.

Avertizare de la meteorologi: Pana vineri noapte vor fi in continuare ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au anuntat miercuri ca ploile torentiale si vijeliile se vor mentine in cea mai mare parte a tarii pana vineri seara, la ora 23. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben pentru 25 de judete, unde se vor acumula cantitati de apa insemnate.

ALERTA! Cod galben si portocaliu de INUNDATII pe Dunare, pana la 15 iunie

Hidrologii au emis, marti, avertizari cod galben si cod portocaliu pentru Dunare, urmand a fi afectate mai multe judete. De miercuri dimineata pana in 15 iunie, debitul fluviului va creste constant, fiind.

Cod portocaliu si galben de inundatii pe Dunare pana pe 15 iunie

Hidrologii au emis avertizari cod galben si cod portocaliu pentru Dunare, urmand a fi afectate mai multe judete. De miercuri dimineata de la ora 6. 00, pana in 15 iunie, debitul fluviului va creste constant, fiind posibile depasiri ale fazelor de aparare.

VREMEA. Cod galben de ploi torentiale si vijelii in mai multe judete

Un numar de 37 de judete se afla sub Cod galben de ploi torentiale si vijelii pe parcursul zilei de vineri, potrivit unei noi avertizari emise de Administratia Nationala de.

METEO. Cod galben de ploi si vijelii in 37 de judete

Un numar de 37 de judete se afla sub Cod galben de ploi torentiale si vijelii pe parcursul zilei de vineri, potrivit unei noi avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie. in intervalul.

VREMEA. Cod galben de ploi, vineri dimineata

Cinci judete din zona Transilvaniei sunt sub atentionare cod galben de ploi, vineri dimineata, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Potrivit ANM, sunt sub cod galben de ploi judetele Salaj,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2392 seconds )