Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cod galben de vant puternic si ceata in mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant puternic si ceata in mai multe judete

Mai multe judete se afla, marti dimineata, sub Cod galben de ceata si vant puternic, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete pana la ora 12.

Cod galben de vant puternic

Meteorologii au emis avertizare cod galben de vant puternic pentru a doua jumatate a zilei de marti, 30 ianuarie si pentru prima parte a zilei de 31 ianuarie. Sunt prevazute intensificari ale vantului nord-vestic, in rafale de pana la 15-20 de metri pe secunda, transmite IPN.

Avertizare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in noua judete

Noua judete sunt, luni dimineata, sub avertizare cod galben de ceata sau vant puternic. Judetul Caras-Severin se afla atat sub avertizare cod galben de vant puternic, cat si de.

Avertizare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in 15 judete

Administratia Nationala a Meteorologiei a emis, marti dimineata, o avertizare cod galben de ceata sau vant puternic, pentru 15 judete. Sub avertizare cod galben de vant sunt, pana la ora.

Perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 5 milioane de lei

Politistii efectueaza, marti dimineata, 22 de perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 5 milioane de lei prin comiterea de infractiuni economice in domeniul comercializarii de produse in mediul online. Urmeaza a fi puse in aplicare patru mandate de aducere la audieri.

Avertizare ANM, cod galben de vant puternic in estul tarii. Ce judete sunt vizate

Localitati din sase judete aflate in zona Moldovei sunt vizate de o noua atentionare nowcasting Cod .

Codul galben de ceata, prelungit in jumatate din tara. Porturi inchise si trafic dificil, pe mai multe artere

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca mai multe judete se afla, duminica dimineata, sub atentionare cod galben de ceata. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este scazuta pe mai multe.

Ceata densa in cateva judete. Circulatia se desfasoara cu dificultate pe autostrada Bucuresti-Pitesti, unde vizibilitatea este de 50-100 de metri

Traficul auto se desfasoara dificil sambata dimineata, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna si Harghita, scrie News. ro. Meteorologii au emis avertizari cod galben de ceata pentru mai multe zone din judetele Brasov, Covasna si Harghita. Ceata determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m, iar in unele zone va fi si chiciura.

Cod galben de ceata in opt judete, pana la ora 23.00

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare cod galben de ceata pentru opt judete, valabila pana la ora 23. 00, anunta News. ro. Vizibilitatea va scadea in unele locuri chiar si sub 50 de metri si se va depune chiciura.

Alerta meteo. E cod galben de viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de viscol, valabila la altitudini mari din zona a doua judete din Moldova. Potrivit meteorologilor, pana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2993 seconds )