Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cod galben de vijelii in 10 judete din partea de vest a tarii, pana miercuri la pranz

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de vijelii in 10 judete din partea de vest a tarii, pana miercuri la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabil de marti, ora 16. 00, pana mieruri ora 12. 00, in 10 judete din partea de vest a tarii. continuă pe Hotnews

Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Romania va fi lovita din nou de vitejlii si furtuni. Meteorologii au actualizat prognoza, iar 10 judete vor fi sub incidenta unei avertizari tip cod galben.

Atentionare meteorologica nowcasting: Cod galben de vant puternic in 3 judete

Administratia Natioanla de Meteorologie a emis mai multe atentionari de vreme severa imediata. Estecod galben de vant puternic in judetul Caras-Severin, Timis si Sibiu. Cod galben de.

Prognoza meteo: Cod Galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru Banat, Crisana, vestul Olteniei si in zona Carpatilor Occidentali. Mai.

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24.

Ajutor de la stat. Cati bani vor primi Tarom si Blue Air din partea Guvernului

Tarom si Blue Air ar putea primi din partea Guvernului ajutoare de stat in valoare de 613,5 milioane lei, potrivit unui proiect de OUG. Cele doua companii acopera aproape o treime din piata de transport aerian din Romania, iar fara acest ajutor risca sa intre in faliment. Mai multe detalii, in continuare. Tarom si Blue .

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Ce pensie are Nadia Comaneci la 58 de ani. Suma pe care o incaseaza lunar fosta gimnasta din partea statului roman (Galerie Foto)

Nadia Comaneci este prima gimnasta din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastica. Ea a facutlegenda in lumea gimnasticii mondiale, la doar 14 ani,invingandcomputerul ol.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )