Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod Portocaliu de furtuna pana la ora 23 in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de ploi pana joi la ora 10, in toata tara

Adevărul Adevărul,
Cod Portocaliu de furtuna pana la ora 23 in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de ploi pana joi la ora 10, in toata tara

Meteorologii au prelungit din nou avertizarile de ploi torentiale si furtuni, pana joi, la ora 10. Cantitatile de apa vor ajunge in unele zone la 80 de litri pe metru patrat, iar vantul va avea 80 de kilometri pe ora la rafale. in cursul zilei de marti, cea mai mare parte a tarii este sub cod portocaliu, restul judetelor fiind sub cod galben. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de ploi si furtuni in aproape toata tara

ANM a transmis un nou cod portocaliu de ploi consistente, grindina, intensificari puternice ale vantului si vijelii, valabil de duminica, ora 13. 00, pana luni, ora 03. 00, in cea mai mare parte a tarii.

Prognoza meteo: Furtunile violente si ploile torentiale matura Romania. Ce regiuni se afla sub cod portocaliu

Ploi puternice lovesc Romania. Meteorologii au emis cod portocaliu de vreme rea, valabil pana marti, 16 iunie, ora 03. Instabilitatea atmosferica va fi in continuare accentuata in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in sud, in centru si in zonele montane. Vor fi perioade cu innorari, averse, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata alevantului si, izolat, vijelii si grindina.

Prahova sub cod portocaliu de vreme rea. Sunt anuntate vijelii, grindina si descarcari electrice

Sambata, 13 iunie, incepand cu ora 15:00 pana duminca 14 iunie, ora 02:00, judetul Prahova se afla sub cod portocaliu de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina.

Avertizare de vreme severa imediata. Cod portocaliu de ploi torentiale in Bucuresti si in alte doua judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis marti seara o avertizare cod portocaliu de ploi, valabila pana la ora 20:10.

Mehedintiul sub Cod Portocaliu. Pompierii sunt pregatiti sa intervina

Incepand de astazi judetul Mehedinti se afla sub avertizare meteorologica Cod Portocaliu ce vizeaza cantitati de apa insemnate si intensificari puternice ale vantului, valabila pana la noapte, la ora 03.

Alerta meteo. Cod portocaliu de vijelie, grindina si ploi torentiale in aproape toata Romania

Meteorologii au anuntat un cod portocaliu de vijjelie, grindina si ploi torentiale in aproape toata Romania. Avertizarea este valabila pana pe 15 iulie, la ora 3:00.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 21 de judete, pana marti dupa-amiaza

Nu mai putin de 21 de judete vor fi vizate de inundatii in urmatoarele ore. Hidrologii au transmis o avertizare de cod portocaliu de inundatii, valabila pana marti dupa-amiaza, pentru rauri din 21 de.

ANM: Cod portocaliu de ploi torentiale, grindina si vijelii in 36 de judete. Averse si posibil vijelii in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ploi abundente, grindina si vijelii valabil in aproape toata tara. Avertizarea intra in vigoare duminica, ora 13. 00, si expira luni, ora 03.

Cod rosu de ploaie in Banat, cod portocaliu in aproape tot restul tarii

Meterologii au emis avertismente tip cod rosu, cod portocaliu si cod galben pentru aproape intregul .

Avertizare meteo. Cod portocaliu si galben de vijelii, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod portocaliu si galben de vijelii si ploi torentiale, in aproape toata tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )