Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cod Portocaliu de furtuni si Cod Galben de canicula. Care sunt regiunile vizate de prognoza

Adevărul Adevărul,
Cod Portocaliu de furtuni si Cod Galben de canicula. Care sunt regiunile vizate de prognoza

ANM a emis Cod portocaliu de furtuni pentru zone extinse din centrul tarii, valabil intre ora 12:00, sambata 04 iulie si pana duminica, 05 iulie, ora 04:00 AM. in paralel, pe o perioada mai scurta de timp, si in alte regiuni, este valabil un Cod galben de canicula. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de furtuni in 18 judete din vestul, nordul si centrul tarii. in jumatatea de est a Romaniei va fi canicula

O avertizare Cod portocaliu de averse torentiale cu descarcari electrice valabila incepand de vineri ora 12:00 pana sambata ora 2:00 a fost emisa de ANM pentru 18 judete din vestul, nordul si centrul tarii. Pentru judetele din sudul si sed-estul tarii, meteorologii au emis o avertizare de Cod galben de disconfort termic.

Cod portocaliu de inundatii pe Prut si cod galben pe mai multe rauri din Transilvania si Banat

O noua avertizare hidrologica COD PORTOCALIU si COD GALBEN emisa joi de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Bazinele hidografice afectate sunt Viseu, Iza, Tur, Somes, Crasna,.

ALERTA METEO: Furtunile vor matura jumatate de tara. A fost emis cod PORTOCALIU de inundatii in 27 de judete

ANM a transmis, sambata, mai multe avertizari de vreme severa. Meteorogogii au emis un Cod portocaliu de ploi si vijelii pentru 23 de judete, valabil pana duminica la ora 4. De duminica pana marti, se anunta atat ploi torentiale, vijelii si grindina, dar si canicula in sud-estul tarii. De asemenea, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, doua avertizari Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 27 de judete.

Cand puteti beneficia de pensia anticipata? La ce sume de bani aveti dreptul si care sunt conditiile impuse de lege pentru a o primi

Cine sunt cei care pot beneficia de pensia anticipata, care sunt conditiile impuse de lege si cum se calculeaza suma care revine celor care opteaza pentru acest tip de indemnizatie. Legislatia in vigoarte ofera toate informatiile necesare extrem de clar.

Alerta meteo: Cod galben de canicula, ce temperaturi vom suporta in sudul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila joi si vineri, in in Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei si in parte a Moldovei. Temperaturile vor ajunge si la 37 de grade Celsius. Pentru restul tarii, a fost emis cod galben sau cod portocaliu de instabilitate atmosferica, pana sambata dimineata.

Alerta meteo: Cod galben de canicula in sudul tarii, cand se intorc furtunile

Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica, pana luni, la ora 10. 00, fiind emise mai multe avertizari cod galben si cod portocaliu.

Se strica vremea in judetul Hunedoara. Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina

Se strica din nou vremea in judetul Hunedoara. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de vreme severa imediata, pentru regiunea de vest a tarii. Sunt anuntate vijelii, ploi torentiale si grindina.

Noi criterii pentru carantina si izolare in cazul persoanelor care intra in Romania. Care sunt exceptiile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat vineri o noua hotarare prin care stabileste noi criterii pentru exceptarea de la izolare sau carantina la sosirea in Romania, pe timpul epidemiei de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )