Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de furtuni si vijelii! Care sunt judetele vizate

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de furtuni si vijelii! Care sunt judetele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare nowcasting cod portocaliu de furtuni si vijelii, valabila in localitati din judetele Arad si Bihor. continuă pe Antena3

Este ultima zi pentru cei care sunt abonati la Orange. Ce nu mai este gratuit

Clientii Orange Romania mai au posbilitatea de a primi gratuit trafic de internet in Romania doar astazi. Clientii Orange au beneficiat de zeci de GB de trafic de internet fara a plati altceva decat extraoptiunea lor pentru cartela. Aceasta este ultima zi pentru clientii care sunt abonati la Orange. Ce nu mai este gratuit Orange .

ANM: Avertizare de cod portocaliu in judetul Cluj si cod galben in Suceava si Neamt. Sunt prognozate descarcari electrice, grindina si vijelii

ANM a emis sambata, 6 iunie, mai multeavertizari de vreme rea si fenomene extreme, care vizeaza judetul Cluj,Suceava si Neamt. Meteorologii au transmis o avertizare de tip nowcasting cod portocali.

Edi Vacariu este castigatorul iUmor, sezonul 8. Acesta a dezvaluit care sunt planurile sale de viitor (VIDEO)

Eduard Vacariu este castigatorul sezonului cu numarul 8 iUmor. Acesta este norocosul concurent care a plecat acasa cu vabuloasa suma de 20. 000 de euro. in momentul in care s-a anuntat castigatorul si.

Marea Britanie: Carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din strainatate Care sunt exceptiile

Pentru a evita importul de noi cazuri de coronavirus, Marea Britanie a inceput de luni sa impuna o carantina de doua saptamani pentru orice persoana care vine din strainatate, o masura contestata si care afecteaza puternic sectoarele transporturi aeriene si turism, scrie AFP.

Mamaia sau Vama Veche? Vezi care sunt ofertele care te-asteapta in luna iunie pe litoralul romanesc!

Mamaia sau Vama Veche? O intrebare pe care ti-o pui si in perspectiva acestei prime luni de oportuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )