Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cod portocaliu de inundatii in Alba, inainte de vizita Papei

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de inundatii in Alba, inainte de vizita Papei

Hidrologii au emis, sambata seara, cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetul Alba, unde, duminica vine Papa Francisc, pentru a beatifica sapte eroi martiri, pe Campia Libertatii de la. continuă pe Antena3

VIDEO Cum arata Blajul cu putin timp inainte de vizita Papei. Imagini de pe Campia Libertatii

Pregatirile pentru vizita Papei Francisc la Blaj au intrat in linie dreapta. Micul oras din judetul Alba asteapta cu emotie unul dintre cele mai importante evenimente din istoria sa. Campia Libertatii si Piata 1848, cele mai importante locuri de pe traseul suveranului Pontif, sunt deja pregatite, scrie Alba 24.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete, pana duminica dupa-amiaza

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana duminica la ora 14:00 in 22 de bazine hidrografice, informeaza Agerpres.

NOI AVERTIZARI din partea hidrologilor: Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 16 judete. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Hidrologii au emis noi avertizari cod portocaliu si galben de inundatii pentru mai multe rauri din tara. Astfel, pana duminica, 2 iunie, la ora 24, este in vigoare un cod galben. Se vor produce.

Cod portocaliu de inundatii in Ardeal

Hidrologii au emis, joi seara, o atentionare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Cluj si Bihor. Alte sapte judete sunt sub cod galben. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a.

Vizita Papei Francisc in Romania: 23 de spitale mobile si puncte de prim-ajutor in cele patru orase unde au loc evenimente

Pe toata durata desfasurarii evenimentelor prilejuite de vizita in Romania a Papei Francisc, IGSU va lua toate masurile pentru gestionarea eficienta a potentialelor situatii de urgenta.

Alerta meteo: Cod Portocaliu de vijelii in timpul vizitei Papei, in Capitala

Meteorologii au emis in urma cu putin timp o avertizare COD PORTOCALIU de vijelii, care vizeaza mai multe judete, inclusiv Capitala! VREMEA. incepandcu ora 15. 00, la ploi torentiale,.

COD PORTOCALIU de FURTUNI in aproape toata tara! MAI: Romanii SA EVITE deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice

ANM a emis vineri, in ziua sosirii Papei Francisc la Bucuresti, o avertizare de Cod portocaliu de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei.

Gluma Loteriei Romane legata de vizita Papei Francisc. Multi nu au gustat-o deloc

Loteria Romana s-a gandit sa il intampine pe Papa Francisc intr-un mod cat mai amuzant. Cu o zi inainte de sosirea Suveranului pontif la Bucuresti, pe pagina de Facebook a Loteriei a fost postata o fotografie desenata cu un elev care il roaga pe inaltul prelat sa il lase la mare. Elevul se foloseste de [] .

Cod portocaliu de furtuni si ploi violente in mai multe judete

ANM anunta cod portocaliu incepand de vineri, ora 15. 00 pana sambata la ora 10. 00 pentru Bucuresti si judetele Brasov, Covasna, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caras Severin, Hunedoara , Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis, la Aeroportul Otopeni, pentru vizita Papei. FOTO si VIDEO

Papa Francisc a venit in Romania, intr-o vizita istorica. in acest context, suveranul pontif a fost asteptat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. Prima Doamna a atras din nou atentia tuturor cu tinuta pe care a purtat-o. Ce tinuta a imbracat Carmen Iohannis la vizita Papei Francisc Cuoscuta pentru tinutele [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )