Libnet.ro
UNICEF

18:45

Alerta meteo: Cod Portocaliu de vijelii in timpul vizitei Papei, in Capitala

Antena3 Antena3,
Alerta meteo: Cod Portocaliu de vijelii in timpul vizitei Papei, in Capitala

Meteorologii au emis in urma cu putin timp o avertizare COD PORTOCALIU de vijelii, care vizeaza mai multe judete, inclusiv Capitala! VREMEA. incepandcu ora 15. 00, la ploi torentiale,. continuă pe Antena3

Alerta meteo! Cod portocaliu si cod galben de vijelii in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi coduri de tip nowcasting, in care anunta vreme rea in Romania. Vizate sunt judetele Bihor si Cluj, pentru care s-a emis cod galben, respectiv.

Gafa lui Klaus Iohannis, in timpul vizitei Papei Francisc la Palatul Cotroceni

Un mic incident a avut loc la Palatul Cotroceni, in timpul vizitei Papei Francisc in Bucuresti. Klaus Iohannis a ezitat pentru putina vreme sa dea mana cu sefa de Protocol de la Palatul Cotroceni. Delia Dinu.

Mesajul bizar pe care Klaus Iohannis l-a transmis in timpul vizitei Papei Francisc

Klaus Iohannis a transmis un mesaj bizar in timpul vizitei Papei Francisc in Romania. Presedintele s-a oprit in fata camerelor sia zis: Bine ati venit la noi! O zi importanta! Sper sa.

VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE in Bucuresti si in 23 de judete, pe timpul vizitei Papei

Vremea rea se mentiune in urmatoarea perioada, inclusiv vineri, cand are loc vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Credinciosii vor avea de infruntat o vreme capricioasa. ANM anunta cod.

VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE in Bucuresti si in 23 de judete, pe timpul vizitei Papei Francisc (VIDEO)

Vremea rea se mentiune in urmatoarea perioada, inclusiv vineri, cand are loc vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Credinciosii vor avea de infruntat o vreme capricioasa. ANM anunta cod.

VIDEO. Ce nu s-a vazut la televizor in timpul vizitei Papei Francisc la Bucuresti

Vizita Papei Francisc la Bucuresti a scos pe strazi mii de oameni care l-au primit cu aplauze si ovatii pe Suveranul Pontif. in punctele cheie ale vizitei, Catedrala Mantuirii Neamului si Catedrala Sf. Iosif, a fost agitatie intreaga zi. in vreme ce unii nu pridideau cu pregatirile, altii au gasit momentul numai bun pentru un selfie sau pentru a-si etala tinutele. Aparitia Papei Francisc a bucurat insa pe toata lumea.

ALERTA METEO Cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii, pana sambata. Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de furtuni si ploi torentiale pentru intervalul29 mai, ora 11 01 iunie, ora 10.

ALERTA METEO Cod galben de furtuni in cea mai mare parte a tarii, pana joi dimineata. Care sunt zonele afectate

Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri dimineata o avertizare cod galben de furtuni si ploi torentiale pentru intervalul29 mai, ora 13. 00 30 mai, ora 06. 00, valabil pentru treizeci de judete.

Aplicatia Waze a creat un eveniment unde pot fi vazute in timp real restrictiile de circulatie din timpul vizitei Papei Francisc

Aplicatia WAZE a creat un eveniment numit VIZITA PAPA FRANCISC pentru a veni in sprijinul bucurestenilor. Aplicatia arata restrictiile auto din zona centrala a Capitalei, pe tot parcursul zilei de vineri, respectiv din apropierea locurilor de desfasurare a evenimentelor publice prilejuite de prezenta Suveranului Pontif si indica rutele ocolitoare pentru a putea circula in aceasta zi, in conditii normale.

COD PORTOCALIU de FURTUNI in aproape toata tara! MAI: Romanii SA EVITE deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice

ANM a emis vineri, in ziua sosirii Papei Francisc la Bucuresti, o avertizare de Cod portocaliu de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )