Libnet.ro
UNICEF

14:16

Cod portocaliu de inundatii, incepand de miercuri seara. Cod galben de ploi in mai multe judete din tara

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de inundatii, incepand de miercuri seara. Cod galben de ploi in mai multe judete din tara

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete, valabile de miercuri seara pana joi la ora 24. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de inundatii pe ruri din 5 judete si Cod galben pe ruri din 27 de judete, n zilele urmatoare

Hidrologii au instituit Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Hunedoara, Arad, Timis, Caras Severin si Gorj, avertizarea urmand sa fie valabila, incepand de miercuri seara, de la ora 20:00, pana joi noaptea, la ora 24:00, informeaza Agerpres. Pe de alta parte, pana vineri dupa-amiaza mai multe rauri din 27 de judete vor fi sub Cod galben de inundatii.

Cod portocaliu de inundatii pe ruri din 5 judete, ncepnd de miercuri seara

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete, valabile de miercuri seara pana joi la ora 24. 00, potrivit Mediafax. Sub cod galben de inundatii au intrat deja rauri din judete Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj si Salaj.

FENOMENE EXTREME in Romania! Hidrologii au emis COD PORTOCALIU de inundatii, in 5 judete! Afla care sunt zonele AFECTATE

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete, valabile de miercuri seara pana joi la ora 24. Sub cod galben de inundatii au intrat deja rauri din judete Maramures,.

FENOMENE EXTREME in Romania! Hidrologii au emis COD PORTOCALIU de inundatii! VEZI AICI daca si localitatea TA se afla pe LISTA

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete, valabile de miercuri seara pana joi la ora 24. Sub cod galben de inundatii au intrat deja rauri din judete Maramures,.

Hidrologii avertizeaza! Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete din taravalabil pana joi noaptea

Hidrologii au instituit Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Hunedoara, Arad, Timis, Caras Severin si Gorj, avertizarea urmand sa fie valabila, incepand de miercuri seara, de la ora 20:00, pana.

Pericol de inundatii pe zeci de rauri din tara: Avertizari cod portocaliu si galben emise de hidrologi(FOTO)

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete, avertizarea fiind valabila incepand de miercuri de la ora 20. 00, pana joi, la ora 24. Potrivit Institutului National de.

Cod portocaliu de vijelii, in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuni si vijelii, valabile in localitati din judetele Cluj, Salaj, Maramures,.

Ce a aparut, miercuri seara, pe pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, aniverseaza miercuri, 59 de ani. Miercuri seara, seful statului a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj prin care a multumit tuturor pentru urarile.

Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod portcaliu si Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )