Libnet.ro
UNICEF

14:15

Pericol de inundatii pe zeci de rauri din tara: Avertizari cod portocaliu si galben emise de hidrologi(FOTO)

B1 B1,
Pericol de inundatii pe zeci de rauri din tara: Avertizari cod portocaliu si galben emise de hidrologi(FOTO)

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete, avertizarea fiind valabila incepand de miercuri de la ora 20. 00, pana joi, la ora 24. Potrivit Institutului National de. continuă pe B1

Cod portocaliu de inundatii pe ruri din 5 judete si Cod galben pe ruri din 27 de judete, n zilele urmatoare

Hidrologii au instituit Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Hunedoara, Arad, Timis, Caras Severin si Gorj, avertizarea urmand sa fie valabila, incepand de miercuri seara, de la ora 20:00, pana joi noaptea, la ora 24:00, informeaza Agerpres. Pe de alta parte, pana vineri dupa-amiaza mai multe rauri din 27 de judete vor fi sub Cod galben de inundatii.

TRAFIC DE MIGRANTI in Romania: Zeci de REFUGIATI prinsi cand incercau sa iasa din tara ascunsi in remorca unui tir

Politistii de frontiera din Bors Bihor) au descoperit 32 de persoane din Irak, Afganistan si Iran, care au incercat sa iasa ilegal din tara, ascunse in remorca unui tir inmatriculat in Turcia. Soferul.

Peste 20.000 de pasageri afectati de zborurile anulate si intarziate de pe aeroporturile din tara

In luna mai au fost inregistrate 57 de curse aeriene anulate si 116 zboruri intarziate pe aeroporturile din tara noastra , conform unei analize efectuate de compania olandeza FlightClaim. ro, care se ocupa cu obtinerea compensatiilor pentru pasagerii companiilor aeriene.

Au fost mobilizate echipaje din tara in contextul manifestatiilor

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru AGERPRES, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti.

Raed Arafat: Au fost mobilizate echipaje din tara in contextul manifestatiilor de sambata din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti.

Mitingul PSD: Cu cati oameni au anuntat filialele din tara ca vin in Piata Victoriei

Organizatiile PSD din tara au mobilizat pentru mitingul de sambata seara, fiecare, de la sute la cateva mii de oameni, care se vor deplasa spre Capitala cu sute de masini personale, autocare, microbuze si chiar garnituri de tren inchiriate, conform.

Hidrologii avertizeaza! Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete din taravalabil pana joi noaptea

Hidrologii au instituit Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Hunedoara, Arad, Timis, Caras Severin si Gorj, avertizarea urmand sa fie valabila, incepand de miercuri seara, de la ora 20:00, pana.

Cod galben de inundatii pentru ruri din unsprezece judete

Hidrologii au emis duminica mai multe atentionari cod galben de inundatii pentru rauri din unsprezece judete, unde vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si viituri care pot provoca inundatii, avertizarile fiind in vigoare pana la ora 22. 00, relateaza News. ro.

Atentionare meteorologica cod galben de ploi, grindina si intensificari ale vantului in 12 judete.Cod galben de inundatii pentru rauri din unsprezece judete

Meteorologii au emis duminica mai multe atentionari meteorologice cod galben de ploi insotite de frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina in 12 judete, valabile pana la ora 16.

ALERTA METEO: Cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara

Hidrologii au emis un cod galben de inundatii in mai multe bazine hidrografice din Transilvania, Muntenia si Moldova, pana la ora 20:00. Astfel, specialistii transmit ca din cauza ploilor abundente se pot produ.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )