Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod portocaliu de inundatii in patru bazine hidrografice din zona Moldove

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu de inundatii in patru bazine hidrografice din zona Moldove

Hidrologii au emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza bazine hidrogr. continuă pe România Liberă

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara: Pana cand e valabil avertismentul

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati. Conform prognozei,.

Alerta de ultima ora! Cod Portocaliu de inundatii in patru judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati. Conform.

FOTO-VIDEO Pasajul de la Doamna Ghica starneste furia locuitorilor din zona fiindca trece prea aproape de blocuri si se taie aproximativ 225 de copaci. Oamenii vor sa suspende lucrarile in instanta

Cateva asociatii de proprietari din blocurile aflate in intersectia Doamna Ghica se mobilizeaza pentru a da in judecata Primaria Capitalei ca sa suspende autorizatia de construire emisa pentru pasajul suprateran din zona. Circa 100 de oameni din imobilele afectate s-au intalnit joi seara pentru a stabili ce urmeaza sa faca. Ei sunt nemultumiti ca pasajul trece foarte aproape de ferestrele lor, dar si ca vor fi taiati cateva sute de arbori. Ei nu sunt impotriva construirii unui pasaj, dar spun ca ar dori fie unul subteran, fie un pasaj suprateran mai ingust. Locuitorii din zona mai cer ca Primaria Capitalei sa fie mai transparenta, sa comunice mai bine cu ei si sa le explice exact ce va face, spunand ca pana acum municipalitatea nu a discutat deloc cu ei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )