Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara: Pana cand e valabil avertismentul

B1 B1,
Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara: Pana cand e valabil avertismentul

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati. Conform prognozei,. continuă pe B1

Alerta de ultima ora! Cod Portocaliu de inundatii in patru judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati. Conform.

Cod portocaliu de inundatii in patru bazine hidrografice din zona Moldove

Hidrologii au emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza bazine hidrogr.

COD GALBEN de averse si descarcari electrice: Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare nowcasting cod galben de averse si descarcari electrice pentru mai multe localitati din Bacau, Suceava, Neamt, Vrancea, Iasi si Vaslui. Avertizarea este.

Stirile ProTV: Ce pedeapsa risca tanarul din Arad care a infectat mai multe femei cu HIV

O descoperire terifianta pune pe jar autoritatile din Arad. Mai multe tinere, inclusiv minore, ce au avut de-a face cu un barbat de 30 de ani purtator al virusului HIV trebuie sa-si faca urgent analizele, inspaimantate de gandul ca au fost contaminate.

Romania raporteaza mai multe organe transplantate, decat prelevate in mod legal. Expert: Aceasta diferenta ar trebui sa ridice semne de intrebare autoritatilor(VIDEO)

Romania raporteaza catre Organizatia Mondiala a Sanatatii mai multe organe transplantate, decat prelevate in mod legal. Informatia a fost prezentata, in cadrul emisiunii Se intampla acum, de.

Baiatul lui in mormant, Mario Iorgulescu plecat din tara. Cum a reactionat tatal lui Dani Vicol la auzul transferului

Tatal lui Dani Vicol, barbatul care si-a pierdut viata in urma accidentului de circulatie provocat de Mario Iorgulescu, a reactionat dupa ce a aflat ca fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) si-a transferat fiul la o clinica privata din strainatate. Barbatul sustine ca transferul trebuia anuntat din timp. Tatal lui Dani Vicol a .

Licu, despre scoaterea din tara a lui Mario Iorgulescu: Starea sa este foarte precara

Procurorul general Bogdan Licu a afirmat marti, referindu-se la scoaterea din tara a lui Mario Iorgu.

dm drogherie markt a deschis cel mai mare magazin din Bucuresti, in Business Center The President

Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

SOC pe piata valutara! Dolarul, cea mai mare valoare din ultimii 3 ani

Soc pe piata valutara. Dolarul american a ajuns la cea mai mare valoare din ultimii trei ani. BNR anunta, joi, un curs de referinta de 4. 3418 leidolar, cea mai mare valoare din 28 decembrie 2016.

Cel mai nou cuplu din Romania. Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort

Mihai Gruia, ex-Akcent, a fost surprins de fotoreporteri cu noua iubita, dupa ce a divortat de sotia sa, Laura, alaturi de care a stat 10 ani. Cel mai nou cuplu din Romania: Mihai Gruia, ex-Akcent, surprins cu noua iubita, dupa divort Mihai Gruia, component al trupei Akcent, si-a surprins fanii cand a anuntat ca vrea .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )