Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cod portocaliu de INUNDATII pentru raurile din Caras-Severin si Timis, pana vineri

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de INUNDATII pentru raurile din Caras-Severin si Timis, pana vineri

Update 21. 13 - Hidrologii au emis un Cod portocaliu de inundatii pentru raurile din judetele Caras-Severin si Timis, valabil de joi, de la ora 20. 00 pana vineri dimineata, la ora 9. 00, potrivit. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de ploi in Hunedoara, Caras-Severin, Gorj

Meterologii au emis, joi, cod portocaliu de ploi in Hunedoara, Caras-Severin si Gorj, valabil pentru ziua in curs, pe durata a trei ore. Atentionarea este valabila in intervalul orar 16. Meteorologii.

Cod portocaliu de inundatii pe Barzava si Caras in judetele Timis si Caras-Severin

Raurile din bazinele hidrografice Barzava si Caras, judetele Caras-Severin si Timis, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 9. 00, potrivit unei noi avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), informeaza Mediafax.

Cod PORTOCALIU de inundatii pe raurile Barzava si Caras

Raurile din bazinele hidrografice Barzava si Caras, judetele Caras-Severin si Timis, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 9. 00, potrivit unei noi avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), relateaza Mediafax.

Cod portocaliu de inundatii pe Barza si Caras in Timis si Caras-Severin

Raurile din bazinele hidrografice Barzava si Caras, judetele Caras-Severin si Timis, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 9. 00, potrivit unei noi avertizari a Institutului National de.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 7 judete si cod galben in 13 judete

Hidrologii au emis o avertizare care vizeaza cresteri importante de debite si iveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale COTELOR DE ATENTIE si de INUNDATIE pentru raurile Iza, Tur, Lapus, Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Drincea, afluentii din bazinul inferior al Muresului, Jiu, afluentii Oltului mijlociu si inferior, bazinul superior si mijlociu al Argesului .

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei .

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei.

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24.

Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pe rauri din vestul tarii

Mai multe rauri din vestul tarii se afla sub avertizare cod portocaliu de inundatii pana joi noaptea, potrivit unei avertizari emise de hidrologi. INHGA informeaza ca in intervalul 23. 2014 ora 23:00 .

Cod portocaliu de ploi in Caras-Severin, Gorj si Hunedoara

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod portocaliu de ploi, pentru judetele Caras-Severin, Hunedoara si Gorj. Astfel, sunt asteptate cantitati de precipitatii ce vor depasi 20 l/mp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )