Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. continuă pe România Liberă

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, conform meteorologilor, ceata va afecta judetele Valcea, Gorj, Dolj,.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de ploi pana vineri, in mai multe judete din tara. La munte si in Moldova sunt asteptate ninsori

Sud-estul tarii se afla, de miercuri seara si pana joi dimineata, sub Cod galben de ploi iar vremea va trece printr-o racire accentuata. Mai mult, incepand de joi seara, avertizarea de Cod galben se va extinde la mai multe judete din tara, fiind anuntate cantitati de precipitatii ce vor depasi 30 de litri pe metru patrat. Specialistii au anuntat ca in zonele de munte si in nordul Moldovei sunt asteptate ninsori.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei .

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din sapte judete

Mai multe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea se vor afla, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24. 00, sub cod portocaliu de inundatii, potrivit unei.

Perchezitii la mai multe firme din Arad, Timis si Bihor, privind contrabada cu tigari. Politista audiata in acest caz

Peste 60 de perchezitii au loc, duminica, in judetele Arad, Timis si Bihor, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari. 54 de suspecti urmeaza sa fie dusi la audieri, informeaza Mediafax. Printre.

Mai multe primarii din Dambovita, amendate si avertizate de AEP

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a aplicat in urma controalelor efectuate in septembrie la primariile din Dambovita, in scopul indeplinirii principalelor obiective ale activitatii de instruire si control electoral 2 sanctiuni. De asemenea, au fost date si 5 avertismente.

FOTOGALERIE Brasov: Cum arata cea mai moderna gradina zoologica din tara. cu bune si rele

Multe gradini zoologice din tara sunt locuri de suferinta pentru animale din cauza spatiului mic si a lipsei de vegetatie, astfel ca atunci cand o gradina zoo se modernizeaza, este o bucurie nu doar pentru vizitatori, ci mai ales pentru animale. Gradina zoologica din Brasov s-a deschis in prima parte a lui octombrie, dupa patru ani de lucrari in care multe s-au schimbat in bine, chiar daca renovarea nu e terminata. Cum arata gradina, ce e bine la ea, dar si ce e rau, puteti citi in articol.

Povestea celei mai longevive coafeze din tara: Antigona Fierut lucreaza fara pauza de mai bine de o jumatate de secol

Cea mai longeviva coafeza din Romania are 70 de ani si lucreaza intr-un salon din Ramnicu Valcea. De mai bine de o jumatate de secol, Antigona Fierut nu a lasat foarfecele si peria din mana. Coafeza se poate lauda ca a avut o clientela aleasa: de la doamne din conducerea Comitetului Judetean de Partid pana la mama unui ministru din cabinetul Ponta.

Tot mai multe firme brailene intra in faliment lasand bugetul local cu gauri de milioane, prin neplata taxelor si impozitelor

Criza care impinge tot mai multe firme brailene spre faliment afecteaza serios bugetul local al municipiului Braila, din cauza taxelor si impozitelor care raman neachitate. De la inceputul acestui an, bugetul local a pierdut circa 320. 000 lei 3,2 miliarde lei vechi n. n. ) de pe urma firmelor care si-au inchis activitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )