Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cod portocaliu de ploi abundente in cinci judete, pana joi la pranz

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de ploi abundente in cinci judete, pana joi la pranz

Meteorologii avertizeaza ca, pana joi la pranz, cinci judete din tara se afla sub cod portocaliu de ploi si alte cinci sub cod galben de vant puternic. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de ploi abundente pana joi la pranz

Meteorologii avertizeaza ca, pana joi la pranz, cinci judete din tara, printre care si Caras-Severinul, se afla sub cod portocaliu de ploi si alte cinci sub cod galben de vant puternic.

UPDATE. Cod portocaliu de ploi si vijelii in cinci judete. Cod galben in Oltenia, Muntenia si sudul Banatului

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru sapte judete din sudul si sud-vestul tarii, unde de miercuri seara pana joi seara va ploua, vantul va avea intensificari cu viteze de 50-60 kilometri pe ora, iar in zona de munte va ninge si vor fi rafale de vant de peste 70 de kilometri pe ora.

ANM a emis cod portocaliu de ploi in cinci judete si cod galben in alte cinci

ANM a emis joi o avertizare cod portocaliu de ploi pentru judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea si Caras-Severin. Avertizarea este valabila intre orele 8 si 11, in cea mai mare parte a judetelor Mehedinti,.

Cod portocaliu de ploi si vant puternic in cinci judete: ce zone sunt afectate?

Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru ploi si vant puternic in judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea si Caras-Sevrin, valabila joi, intre orele 08. 00 si 11.

Cod galben de PLOI abundente si NINSORI, emis in urma cu putin timp. Vezi zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ si ninsori in zona de munte, valabila de miercuri de la ora 18. 00 pana joi la ora 20. Potrivit Administra.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sudul tarii

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant. in zonele vizate, vantul va avea intensificari de pana.

Cod galben de vant in Bucuresti si cinci judete din sud

Capitala si cinci judete din sud, respectiv Teleorman, Ialomita, Buzau, Calarasi si Giurgiu, se afla, pana vineri la 2. 30, sub cod galben de vant, potrivit unei atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Oltul, sub cod galben de ploi pana joi seara

Ploile vor zabovi mai mult decat se credea initial. Judetul Olt se numara printre judetele unde, in aceste zile, va ploua abundent. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, oatentionare cod galbende ploi insemnate cantitativ, respectiv ninsori in zona de munte. Avertismentul meteorologilor este valabil, deocamdata, pentru intervalul miercuri, ora 18. 00 joi, ora 20.

Ploi si temperaturi scazute in toata tara, de marti pana joi

Meteorologii au atentionat ca, din noaptea de luni spre marti pana joi dupa-amiaza, va ploua in cea mai mare parte a tarii, in zona montana vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, iar valorile termice vor scadea accentuat.

Aproximativ 45.000 de bilete vandute pana joi pentru returul Dinamo - Steaua din cadrul Cupei Romaniei

Partida retur Dinamo - Steaua din cadrul Cupei Romaniei a starnit mare interes, pana joi fiind vandute aproximativ 45. 000 de bilete, a anuntat directorul sportiv al Dinamo,Cristian Bobar. S-au vandut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )