Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii valabile de sambata, de la ora 9:00 si pana duminica la ora 3:00. continuă pe Adevărul

Alerta de vreme rea: Cod portocaliu de vijelii puternice, averse torentiale si grindina

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii valabila pana duminica dimineata. in judetul Calarasi, alerta metea este valabila sambata, de la ora 15. 00 pana la ora 23.

Cod galben si cod portocaliu de ploi abundente, de vineri seara pana duminica dimineata

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare cod gablen de furtuni, valabila de vineri,de la ora 23. 00, pana duminica dimineata.

Dosar penal pentru inaugurarea cu torte a unei nocturne in cea mai mare comuna: 400 de persoane, fara distantare

Procurorii clujeni au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in legatura cu inaugurarea nocturnei din Floresti, cea mai mare comuna din tara, cu cateva zile inainte de alegeri.

Gabriel Mutu, primarul oamenilor: Lacul Morii va fi cea mai mare zona de agrement cu plaja artificiala din Romania

Sunt Gabriel Mutu si toata viata am fost un om al faptelor. Si, ca sa va prezint concret, Am semnat Autorizatia de Construire pentru amenajarea Lacului Morii. Aici vom finaliza cea mai mare zona de agrement cu plaja artificiala din Romania.

Cea mai mare licitatie de autostrada lansata vreodata in Romania: Peste 1 miliard de euro pentru lotul 3 al autostrazii A1 Sibiu - Pitesti

Primul tunel montan de autostrada din Romania va fi construit pe Lotul 3 al autostrazii A1 Pitesti - Sibiu. Cei 37,4 km de la Tigveni la Cornetu au fost scosi la licitatie pentru o valoare cuprinsa intre 1,1 si 1,2 mld de euro, cea mai mare licitatie ca valoare lansata vreodata de CNAIR. Contractul, cu o durata de proiectare si executie de minim 45 de luni si maxim 77 de luni, prevede realizarea dublului tunel de 1,7 km de la Poiana, a 48 de poduri si viaducte de autostrada, un ecoduct, doua noduri rutiere si numeroase alte lucrari. Procedura lansata de CNAIR prevede initial o preselectie a constructorilor, cei care demonstreaza ca au experienta necesara si posibilitatile de a prelua un astfel de contract.

Cine castiga Ferma 2020? Concurentii care au sansa cea mai mare la victoria finala in acest an

Pe data de 8 septembrie 2020, a debutat noul sezon al emisiunii Ferma. Oraseni vs Sateni, de la Pro TV. Concurentii sunt pusi la provocari fara pereche, iar la 20 km de capitala au loc filmarile. Care sunt concurentii Ferma 2020, care au cele mai mari sanse de castig in acest an? Emisiunea este difuzata .

Cod portocaliu de ploi torentiale, cu grindina, in aproape toata tara

Meteorologii anunta ca de sambata de la ora 11. 00 pana duminica la ora 3. 00 este cod portocaliu de ploi torentiale, cu grindina, in aproape toata tara.

Profesorul Alexandru Rafila explica de ce are Romania a doua cea mai mare mortalitate la cazurile de Covid din Europa

Romania fost nominalizata, joi, alaturi de alte sase state europene, drept tara cu risc ridicat de mortalitate a infectiilor cu coronavirus si unde evolutia epidemiei de COVID-19 provoaca o mare ingrijorare. Avertismentul a venit de la Centrul European pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, citat de presa internationala.

Alerta meteo. Cod portocaliu de ploi si vijelii in aproape toata tara pana duminica dimineata

Pana duminica la ora 3. 00 este cod portocaliu de ploi torentiale, cu grindina, in aproape toata tara, anunta meteorologii. in sapte judete si partial in alte trei va fi cod galben. Vor fi ploi abundente, instabilitate atmosferica temporar accentuata in Maramures, Transilvania, local Moldova si in zona de munte.

Alerta meteo ANM. Cod portocaliu de ploi si vijelii! Unde vine urgia, in Romania

Meteorologii au emis, vineri, cod portocaliu de ploi si vijelii. De asemenea, a mai fost anuntata o alerta ANM de cod galben de vreme rea. Iata care sunt zonele afectate din Romania! Alerta meteo ANM: Cod portocaliu de ploi si vijelii Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua coduri, portocaliu si galben, de vreme rea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2316 seconds )