Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cod portocaliu de viscol.Mai multe drumuri nationale si Autostrada A2, inchise. Patru judete, izolate

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de viscol.Mai multe drumuri nationale si Autostrada A2, inchise. Patru judete, izolate

Mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Vrancea, Braila, precum si Autostrada Soarelui sunt inchise, vineri dimineata, din cauza viscolului. continuă pe Adevărul

Pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, vizibilitatea este redusa din cauza cetii

Centrul Infotrafic informeaza ca vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata.

Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, din cauza cetii

Vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata, anunta centrul Infotrafic.

Romania, sub zapada. 26 de judete, vizate de ninsori si viscol. in trei dintre acestea s-a instituit codul rosu. Mai multe drumuri si Autostrada Soarelui au fost inchise. Recomandarile DSU pentru soferi |FOTO

Vremea rea a pus, incepand din noaptea de joi spre vineri, stapanire pe Romania. Astfel, pana la ora 18. 00, municipiul Bucuresti si 11 judete sunt vizate de un cod portocaliu de viscol, iar alte 15 judete din estul, sudul si centrul tarii au fost atentionate cu cod galben de ninsori viscolite.

Vineri, zi cu cod rosu de viscol in mai multe judete / Zeci de drumuri nationale si A2 au fost inchise / Restrictii si intarzieri pe calea ferata / O femeie a murit in Amara inainte de sosirea ambulantei

Viscolul a dus vineri la inchiderea A2 si a tuturor drumurilor nationale din Braila, Calarasi, Constanta si Ialomita. Au fost inchise numeroase DN si in Buzau, Vrancea, Galati, Ilfov, Tulcea, Giurgiu, Galati si Buzau. Vineri au fost sub cod rosu de viscol judetele Constanta si Tulcea pana la ora 18. 00) si Buzau, Braila si Vrancea pana la ora 16. 00), Ialomita si Calarasi pana la ora 13. Situatia zborurilor de pe Aeroportul Otopeni,AICI. Tabela din Gara de Nord din Bucuresti,AICI. Situatia drumurilor nationale inchise laAICI-----------------16. 33 La acest moment mai este valabil, pana la ora 18. 00 un cod rosu de viscol pentru nord-estul judetului Constanta si estul judetului Tulcea. 26 Numarul curselor anulate pe Aeroportul Otopeni a ajuns la 1915. 54 Peste 90 de persoane au fost salvate de pompieri de pe drumul care leaga Constanta de Valu lui Traian15. 22Codul portocaliu de viscol, prelungit in opt judete pana la ora 23. Cod galben in Capitala si 19 judete 14. 48 Raed Arafat: In jur de 20 - 30 de masini sunt blocate pe autostrada A2, iar in prezent se intervine pentru evacuarea persoanelor din ele14. 23 Circa 280 de localitati din toate zonele tarii nu aveau energie electrica la ora 12. 20 Ministrul de interne ca o femeie a murit in Amara, ambulanta venita cu vola in fata ajungand prea tarziu.

LIVE TEXT Cod rosu de viscol in Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi/ Toate drumurile nationale din Braila, Constanta, Ialomita si Calarasi, precum si Autostrada A2 si porturile, inchise / 41 de trenuri sunt anulate / Avioanele decoleaza

Drumurile nationale din judetele Buzau, Braila, Constanta, Calarasi si Ialomita precum si un tronson al Autostrazii Soarelui sunt inchise din cauza viscolului. Bucurestiul si 11 judete sunt de la ora 02. 00 pana la ora 18. 00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar alte 15 judete din estul, sudul si centrul tarii au fost atentionate cu cod galben de ninsori viscolite, valabil pana vineri seara. Porturile de la Marea Neagra sunt inchise, 41 de trenuri au fost anulate, la fel si o cursa aeriana spre Istanbul. 56Probleme mari in transporturile europene din cauza ninsorilor si gerului 08. 50Braila: Toate evenimentele de Boboteaza pe Faleza Dunarii se anuleaza din cauza viscolului puternic08. 45Slujba de Boboteaza din Constanta a fost anulata. Agheasma a inghetat in cele 17. 000 de peturi08. 30Toate drumurile din Ilfov, inchise circulatiei din cauza viscolului IGPR)08. 25 Cod rosu de viscol in sase judete: Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi08. 17 Din cauza operatiunile de dejivrare, cursele aeriene pleaca de pe Optopeni cu intarzieri de 30-60 de minute08. 05INFOTRAFIC Sunt inchise A2 si drumuri judetene din noua judete08. 00Sunt inchise din cauza vicolului toate drumurile din Ialomita si Calarasi. 55Cod rosu de viscol in Buzau intre orele 9. 00, a anuntat Aurelia Mitrea, Prefect de Buzau la Digi 24.

Alerta meteo de vreme rea: cod portocaliu de viscol puternic in Baragan

Vremea o ia razna in urmatoarele ore. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) in intervalul 5 ianuarie, ora 22. 00 6 ianuarie, ora 20. 00, sunt asteptate ninsori insemnate cantitativ si local viscolite. Meteorologii au instituit deja un cod galben in 15 judete. in Baragan, de vineri noapte, vremea se inrautateste si a fost emisa avertizare de cod portocaliu.

Alerta de vreme rea. Buzaul intra la noapte sub cod portocaliu de viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o avertizare Cod portocaliu de ninsori si viscol puternic pentru Bucuresti, Buzau si alte zece judete din sudul si estul tarii, valabila de vineri dimineata de la ora 2. 00, pana seara la ora 18.

FOTOGALERIE Capitala sub cod portocaliu de viscol - cum arata marile bulevarde, strazile secundare si trotuarele

In Bucuresti ninge de joi seara, iar orasul se afla sub cod portocaliu de ninsoare, fiind anuntate precipitatii pana vineri, la ora 20. In aceasta dimineata, pe bulevardele principale se circula in conditii de iarna, nefiind blocaje in intersectii, potrivit datelor furnizate de Politia Rutiera. Pe strazile secundare s-a intervenit putin sau deloc, la fel si in statiile RATB si la trecerile de pietoni. Nici trotuarele nu sunt deszapezite, insa aici este treaba cetatenilor, fiecare fiind obligat sa-si faca curat in fata casei. Daca sunteti nemultumiti de felul in care se face deszapezirea in Capitala, va rugam sa ne trimiteti informatii si imagini cu strazile/trotuarele/statiile RATB blocate.

Avertizare de vreme rea. Cod portocaliu de viscol in judetul Galati incepand din noaptea de joi spre vineri

Galatiul se afla pe lista celor 11 judete care, alaturi de municipiul Bucuresti, vor intra sub cod meteo portocaliu de viscol puternic. Potrivit ANM, codul va intra in vigoare vineri, la ora 2. 00 si va inceta la ora 18. Autoritatile spun ca sunt pregatite pentru orice.

Centrul INFOTRAFIC. Zeci de drumuri nationale din intreaga tara, inchise. Autoritatile bulgare au suspendat circulatia pe podul Calfat - Vidin, de la granita cu Bulgaria

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la ora 10. 00, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise urmatoarele mai multe drumuri nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )