Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cod portocaliu de vreme rea. Vijelii, grindina de medii si mari dimensiuni, in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de vreme rea. Vijelii, grindina de medii si mari dimensiuni, in mai multe zone din tara

In cea mai mare parte a Munteniei si Drobogei, nordul Olteniei, jumatatea de sud a Moldovei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, va ploua torential, iar in interbale scurte de timp sau prin. continuă pe Antena3

Baraganul, sub cod portocaliu de vreme rea. Ce fenomene violente anunta ANM

Calarasiul se afla pana sambata , 1 iunie, la ora 10. 00, sub cod portocaliu de vreme rea. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, sudul Moldovei, nordul Olteniei si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura.

Vrancea intra in Cod Portocaliu de vreme rea. Cat va ploua in urmatoarele ore

Pana sambata dimineata, in judet se vor inregistra caderi importante de precipitatii si instabilitate atmosferica accentuata.

UPDATE Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania. 32 MAI: Recomandam cetatenilor din zonele vizate de codurile galben si portocaliu sa evite deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice.

Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii la Galati. Este posibil sa cada grindina de mari dimensiuni

Fenomenele extreme, care includ ploi torentiale, grindina, descarcari electrice violente, vijelii vor afecta partea de sud a judetului Galati, dar in special municipiul resedinta de judet, precum si localitatileVanatori, Satu Costi, Tulucesti, Movileni, Sendreni, Smardan.

Cod galben de vreme rea in toata Republica Moldova

Serviciul Hidromoteorologic de Stat a emis un nou cod galben de vijelie, grindina si descarcari electrice in toata Republica Moldova, transmite IPN.

Alerta meteo! Cod portocaliu si cod galben de vijelii in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi coduri de tip nowcasting, in care anunta vreme rea in Romania. Vizate sunt judetele Bihor si Cluj, pentru care s-a emis cod galben, respectiv.

Cod portocaliu de grindina si vijelii in zona Moldovei

Meteorologii au emis, miercuri, o noua avertizare nowcasting Cod portocaliu de ploi, grindina si vijelie, valabila in localitati din judete aflate in zona Moldovei. Conform Administratiei Nationale.

COD PORTOCALIU de FURTUNI in aproape toata tara! MAI: Romanii SA EVITE deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice

ANM a emis vineri, in ziua sosirii Papei Francisc la Bucuresti, o avertizare de Cod portocaliu de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei.

Cod portocaliu de ploi in jumatate din tara. Cod galben in restul judetelor

Noi avertizari de vreme rea! Meteorologii au emis vineri dimineata un cod portocaliu de ploi, valabil pentru jumatate din tara, si un cod galben de vreme rea in restul judetelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )