Libnet.ro
UNICEF

17:30

Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Hotnews Hotnews,
 Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania. continuă pe Hotnews

UPDATE Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania. 32 MAI: Recomandam cetatenilor din zonele vizate de codurile galben si portocaliu sa evite deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice.

Cod galben de furtuni pentru 26 de judete si informare de vreme rea pana sambata

ANM a emis si o informare meteorologica de vreme rea valabila pentru toata tara. Aceasta a intrat in vigoare marti la ora 11:00 si expira sambata, la ora 10:00.

Baraganul, sub cod portocaliu de vreme rea. Ce fenomene violente anunta ANM

Calarasiul se afla pana sambata , 1 iunie, la ora 10. 00, sub cod portocaliu de vreme rea. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de averse cu caracter torential, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, sudul Moldovei, nordul Olteniei si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura.

Vrancea intra in Cod Portocaliu de vreme rea. Cat va ploua in urmatoarele ore

Pana sambata dimineata, in judet se vor inregistra caderi importante de precipitatii si instabilitate atmosferica accentuata.

VREMEA. Avertizare de vreme severa pana sambata. Ploi, vijelii si furtuni in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de vreme severa pentru urmatorul interval de timp. Interval de valabilitate: 28 mai, ora 11 01 iunie, ora.

Vreme rea in weekend-ul in care Papa este in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa.

Cod galben de vreme rea in toata Republica Moldova

Serviciul Hidromoteorologic de Stat a emis un nou cod galben de vijelie, grindina si descarcari electrice in toata Republica Moldova, transmite IPN.

Ploi, vijelii si grindina in toata tara, incepand de astazi si pana sambata / 29 de judete sunt sub cod galben pana joi dimineata

Meteorologii anunta ca de astazi si pana sambata dimineata in toata tara vor fi ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. incepand de la ora 13. 00 si pana joi la ora 6. 00, 29 de judete se vor afla sub cod galben de grindina, vijelii si averse torentiale.

Alerta de vreme rea a fost extinsa: Se anunta vijelii, grindina si ploi torentiale. Cod galben pentru cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata

Vremea rea pune stapanire pe toata tara. Meteorologii au anuntat ca instabilitatea atmosferica se va mentine in majoritatea regiunilor tarii pana in 3 iunie. De joi la pranz, va fi in vigoare o avertizare Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina in Maramures, Moldova, Transilvania, local in Muntenia si Dobrogea, precum si in zonele de deal si de munte.

Avertizare meteo: ploi torentiale si vijelii, marti si miercuri, la limita dintre Moldova si Muntenia. Pana la 1 iunie vor fi mai multe episoade de vreme rea

Zona Galati-Braila este vizata de un cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie si izolat grindina. Avertizarea meteo incepe la ora 14,00 a zilei de marti si se incheie miercuri, la ora 2,00.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )