Libnet.ro
UNICEF

18:45

COD ROSU de canicula in 12 judete: Se anunta temperaturi extreme si disconfort termic deosebit de accentuat (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
COD ROSU de canicula in 12 judete: Se anunta temperaturi extreme si disconfort termic deosebit de accentuat (FOTO, VIDEO)

Vreme extrema in Romania. Meteorologii au emis joi un cod rosu de canicula pentru 12 judete din Vestul tarii, pentru zilele de vineri si sambata. Restul tarii se afla sub. continuă pe B1

Meteorologii au emis cod rosu de canicula pentru 12 judete, vineri si sambata - temperaturi de 39-42 grade Celsius. In restul tarii va fi cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi o avertizare cod rosu de canicula pentru zilele de vineri si sambata 4 si 5 august), care vizeaza 12 judete din jumatatea de vest a tarii, unde se vor semnala temperaturi extreme si disconfort termic deosebit de accentuat. Restul tarii va fi de asemenea sub avertizare cod portocaliu de canicula.

Cod rosu de canicula in Ungaria si Serbia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc in Ungaria ca Inspectoratul de Meteorologie local a emis o atentionare de cod rosu de temperaturi extreme din dimineata zilei de 02 august 2017, pentru judetele Bacs-Kiskun, Csongrad, Jasz-Nagykun-Szolnok si Bekes.

Romania, sub cod rosu de canicula. Temperaturile ajung pana la 42 de grade. Si alte tari din Europa se confrunta cu valori termice extreme

Un cod rosu de canicula va fi in vigoare vineri si sambata, in 12 judete din vestul si sud-vestul tarii, in timp ce in restul teritoriului va fi cod portocaliu de canicula, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Meteorologii avertizeaza: Dupa canicula, vor aparea fenomene meteo extreme

Vineri va fi cod rosu de canicula pentru 12 judete din vestul tarii. Disconfortul termic devine deosebit de accentuat, iar temperaturile vor fi cuprinse intre 39. 42 de grade Celsius. Citeste si: Cod.

Europa, in fierbere. sub cod de canicula. Meteorologii romani avertizeaza: Temperaturile extreme din ultima perioada, efect al incalzirii globale

Valul de caldura din Romania nu este iesit din comun, temperaturile din aceasta perioada fiind similare cu cele din anii anteriori, a precizat meteorologul de serviciu Oana Catrina, pentru Romania Libera. Cu toate acestea, temperaturile extreme din ultima perioada, cu o alternanta intre canicula si frig, reprezinta un efect al incalzirii globale, potrivit sefei Centrului National de Prognoza Meteo de la ANM, Gabriela Bancila.

Cod rosu de canicula: Restrictii de circulatie pe drumurile nationale si autostrazi pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone,vineri si sambata

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a instituit restrictii de circulatie in zilele de 4 si 5 august 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza teritoriul Romaniei, pentru autovehiculele cu o masa autorizata mai mare de 7,5 tone.

Romania, sub cod rosu de canicula. Temperaturile ajung pana la 42 de grade. Si alte tari din Europa se confrunta cu valori termice extreme. Un barbat a murit pe strada

Un cod rosu de canicula va fi in vigoare vineri si sambata, in 12 judete din vestul si sud-vestul tarii, in timp ce in restul teritoriului va fi cod portocaliu de canicula, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod rosu de canicula pentru 12 judete. Temperaturi intre 39 si 42 de grade

Update 12. 12: Secretarul de stat al MAI, Raed Arafat, a vorbit despre masurile care se impun pe perioada caniculei. La aceste coduri exista o dispozitie care este valabila pentru orice perioada de.

Cod rosu de canicula pentru 12 judete. Arafat: Exista riscul sa creasca numarul de incendii de vegetatie

Update 12. 12: Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca exista riscul ca numarul incendiilor de vegetatie sa creasca din cauza temperaturilor extreme, dar da asigurari ca.

Cod portocaliu de canicula in 13 judete din jumatatea de vest. In restul tarii este Cod galben

Caldura mare se intensifica miercuri in toata tara, aflata in intregime sub avertizari de canicula. Meteorologii au anuntat ca in 13 judete din jumatatea de vest se pot atinge miercuri si joi chiar si 39 de grade la umbra. Zile de foc vor fi si in week-end.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )