Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod rosu de proteste impotriva Guvernului Dancila

Antena3 Antena3,
Cod rosu de proteste impotriva Guvernului Dancila

Cod rosu de proteste in saptamana in care oamenii lui Iohannis declanseaza asaltul asupra Guvernului Dancila. Presedintele insusi a instigat oamenii sa iasa in strada dupa condamnarea lui Liviu. continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj TRANSANT: Ce conditie pune fostul premier ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Liderul partidului ProRomania, Victor Ponta, pune o conditie pentru votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Fostul premier sustine ca el si colegii lui din Parlament ar putea pentru plecarea.

Ce conditie pune Victor Ponta ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Fostul premier Victor Ponta spune ca el si colegii sai din partidul pro Romania vor vota motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Dancila cu o conditie: tot PSD sa ramana la guvernare, dar cu un alt premier.

Protest NON-STOP impotriva Guvernului PSD, la Cluj: Corturi instalate in centrul orasului (VIDEO)

Protest non-stop anti-PSD la Cluj-Napoca. Se instaleaza corturi pentru ca manifestantii sa poata ocupa Piata Unirii in permanenta, pana la caderea Guvernului Dancila. Adunity_79354 Sorin Bobis,.

LIVE/VIDEO Cod rosu de OUG. Mii de oameni s-au adunat in Piata Operei din Timisoara

Timisorenii s-au adunat, din nou, in Piata Operei pentru a protesta fata de modificarile legislative dorite de coalitia PSD+ALDE. Protestul de duminica este organizat sub sloganul Cod rosu de OUG.

Protest anuntat pentru duminica in Piata Victoriei, dar si in tara: Cod rosu de OUG

Un protest intitulat Cod rosu de OUG este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei, peste cinci mii de persoane aratandu-se interesate de evenimentul creat pe Facebook. Si in mai multe judete din tara comunitatile de protestatari au anuntat manifestari similare.

Ciolos: Nu vad decat o solutie. Demisia Guvernului Dancila! Referendum pentru Justitie! Alegeri anticipate!

Fostul premier Dacian Ciolos si fondatorul partidului Miscarea Romania impreuna a criticat dur actiunile fortelor de ordine de la protestul de miercuri seara, precizand ca singura solutie pe care o vede este demisia guvernului Dancila, referendum pentru justitie si alegeri anticipate.

Nou PROTEST anuntat in Piata Victoriei: Solidaritate! Hai in strada! Cod ROSU de OUG

Protestatarii au anuntat ca va avea loc o noua manifestatie, duminca, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei. Oamenii se vor strange pentru a protesta impotriva intentiei PSD de a modifica legislatia.

Motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Dancila, prezentata luni in plenul Parlamentului

Motiunea de cenzura 039;039;Demiterea Guvernului Dragnea-Dancila, o urgenta nationala!039;039;, initiata de PNL va fi citita luni in plenul Parlamentului, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )