Libnet.ro
UNICEF

20:15

Protest anuntat pentru duminica in Piata Victoriei, dar si in tara: Cod rosu de OUG

Adevărul Adevărul,
Protest anuntat pentru duminica in Piata Victoriei, dar si in tara: Cod rosu de OUG

Un protest intitulat Cod rosu de OUG este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei, peste cinci mii de persoane aratandu-se interesate de evenimentul creat pe Facebook. Si in mai multe judete din tara comunitatile de protestatari au anuntat manifestari similare. continuă pe Adevărul

Un nou protest anuntat pentru joi searain Piata Victoriei: Noi NUplecam. VOI plecati!

Grupul Coruptia Ucide anunta un nou protest pentru joi seara in Piata Victoriei, dupa ce peste 4. 000 de bucuresteni au iesit in urma cu o zi pentru a protesta fata de modificarile la Codul de Procedura Penala si fata de alianta de la guvernare ce sustine aceste modificari.

Un nou protest are loc in Piata Victoriei din Capitala - VIDEO

Un nou protest are loc duminica seara in Piata Victoriei din Capitala. Cateva mii de oameni si-au dat intalnire in fata Guvernului pentru a-si exprima nemultumirea fata de modificarile din justitie.

Mihai Sora, catre romanii din diaspora care au anuntat ca vin sa protesteze in Piata Victoriei: Draga Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august?

Filosoful Mihai Sora se adreseaza romanilor din diaspora, vineri seara, intreband: Nu s-ar putea mai devreme de 10 august?, referindu-se la manifestatia de protest anuntata de diaspora in luna august in Piata Victoriei.

Un nou protest a avut loc in Piata Victoriei din Capitala - VIDEO

Un nou protest a avut loc duminica seara in Piata Victoriei din Capitala. Actiunea a inceput in jurul orei 18:00 si s-a desfasurat fara incidente. 30 - Protestul din Piata Victoriei se incheie.

Nou PROTEST anuntat in Piata Victoriei: Solidaritate! Hai in strada! Cod ROSU de OUG

Protestatarii au anuntat ca va avea loc o noua manifestatie, duminca, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei. Oamenii se vor strange pentru a protesta impotriva intentiei PSD de a modifica legislatia.

Un nou protest anuntat astazi n Piata Victoriei: Solidaritate! Hai n strada! Cod ROSU de OUG

Un nou protest este anuntat pentru astazi, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei. Oamenii sunt chemati in strada pentru a manifesta impotriva intentiei PSD de a modifica legislatia penala prin ordonanta de urgenta.

Un nou protest este anuntat joi seara n Piata Victoriei, de la ora 19,00

Comunitatea Facebook Coruptia Ucide anunta un nou protest, joi seara, in Piata Victoriei, dupa ce peste 4. 000 de bucuresteni au iesit in urma cu o zi pentru a protesta impotriva modificarilor la Codul de Procedura penala si impotriva Guvernului.

O noua seara de protest in Capitala: Mii de oameni au iesit in Piata Victoriei si scandeaza Demisia si PSD, ciuma rosie(VIDEO)

30 Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la aproximativ 5. Traficul rutier a fost blocat pe BulevardulKiseleff. 45 Aproximativ 3. 500 de persoane participa la.

O noua seara de protest in Capitala: Mii de oameni au iesit in Piata Victoriei si au scandat JOS DICTATORUL si PSD, ciuma rosie (FOTO, VIDEO)

30: Protestul din Piata Victoriei a ajuns la final. Numarul protestatarilor a scazut semnificativ: in fata sediului Guvernului mai sunt aproximativ 1. 500 de persoane.

Nou protest in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane s-au strans, astazi, in Piata Victoriei din Capitala si striga Demisia si Hotii. Oamenii se tem de adoptarea unei noi Ordonante 13 si cer vigilenta sporita, dar si mobilizare la proteste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )