Libnet.ro
UNICEF

05:00

COD ROSU de vant la Brasov. Sapte localitati sunt partial nealimentate cu energie electrica (VIDEO)

B1 B1,
COD ROSU de vant la Brasov. Sapte localitati sunt partial nealimentate cu energie electrica (VIDEO)

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Brasov a fost toata noptea in alerta dupa ce s-a anuntat COD ROSU de vant puternic la Brasov. Din fericire, pana la aceasta ora nu au fost raportate. continuă pe B1

Cod rosu de vant puternic la munte, cu rafale de pana la 180 kmh. Avertizari si pentru restul tarii - UPDATE

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod rosu de vant puternic, valabil luni, de la ora 02. 00 pana la ora 18:00 la altitudini de peste 1500 m in Carpatii Meridionali si de Curbura. Citeste si: Vant in Capitala duminica seara si luni si temperaturi maxime de 12 - 14 grade.

Alerta de la ANM! E cod rosu de viscol. Rafale de vant de 180 de kilometri pe ora

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare nowcasting cod rosu de vant pentru zona de munte a judetelor Suceava si Neamt.

Autoritatile din Mehedinti in alerta. Judetul este sub Cod Rosu de vant puternic

In perioada 23 februarie, ora 18. 00 24 februarie, ora 18:00, nordul judetului Mehedinti se va afla sub incidenta Codului Portocaliu, ce vizeaza intensificari sustinute ale vantului, temporar viscol si vizibilitate redusa, cea mai mare parte a judetului aflandu-se sub incidenta Codului Galben de vant.

ALERTA METEO Cod rosu si portocaliu de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis Cod rosu de vant, valabil de duminica seara pana luni dupa-amiaza la munte, dar si Cod portocaliu de vant, in vigoare de duminica seara pana luni dupa-amiaza in Moldova, Transilvania, Maramures, nordul Crisanei si al Dobrogei. Vantul va sufla cu peste 100 kmh.

ALERTA METEO: Vremea O IA RAZNA! COD ROSU DE VANT in Romania! Vezi JUDETELE VIZATE

ANM a emis o avertizare meteorologica de cod portocaliu de vant puternic, pentru regiunile Moldova, Transilvania, Maramures, nordul Crisanei si al Dobrogei. Avertizarea este valabila pana luni la ora 18.

Cod rosu in Romania. Vantul va depasi 180 de kilometri pe ora

Meteorologii romani au emis o atentionare de cod rosu de vant, care intra in vigoare in noaptea de d.

Cod rosu de ninsori viscolite in Romania. Ce regiune va fi cel mai grav afectata de urgie

In aceasta dimineata ANM a emis un avertisment de Cod Rosu in zona Moldovei. in zonele avertizate vor fi fenomene extreme si temperaturi scazute. Cod rosu de ninsori viscolite in Romania Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare nowcasting tip cod rosu de viscol, valabila in zone din Suceava si Neamt. Potrivit meteorologilor .

ALERTA METEO: Cod rosu de vant puternic. Zonele vizate...

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat, duminica, avertizarile meteorologice. Astfel, in Carpatii Meridionali si de Curbura, la altitudini mai mari de 1. 500 de metri, a fost anuntat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )