Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cod rosu de vant puternic, cu aspect tornadic, in Ialomita si Calarasi

Adevărul Adevărul,
Cod rosu de vant puternic, cu aspect tornadic, in Ialomita si Calarasi

Meteorologii au emis o avertizare Cod rosu pentru judetele Ialomita si Calarasi, valabila luni seara, cand se vor semnala vant puternic, aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale si descarcari electrice. continuă pe Adevărul

Cod Rosu de vant puternic, cu aspect tornadic in Ialomita si Calarasi

Un Cod Rosu de vant puternic cu aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni si averse torentiale este valabil luni, de la ora 17:45 pana la 18:30 in judetele Ialomita si Calarasi.

A fost emis Cod rosu de vant puternic, cu aspect tornadic

Meteorologii au emis o avertizare Cod rosu pentru judetele Ialomita si Calarasi, valabila luni seara, cand s-au semnalat vant puternic, aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale si descarcari electrice. in zonele de manifestare a fenomenelor au fost transmise mesaje de avertizare catre populatie prin sistemul RO-ALERT.

UPDATE A fost emis Cod rosu de vant puternic, cu aspect tornadic

Meteorologii au emis o avertizare Cod rosu pentru judetele Ialomita si Calarasi, valabila luni seara, cand s-au semnalat vant puternic, aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale si descarcari electrice. in zonele de manifestare a fenomenelor au fost transmise mesaje de avertizare catre populatie prin sistemul RO-ALERT.

UPDATE Atentionarile de Cod Portocaliu de vijelie pentru Ialomita, Braila si Vrancea au fost prelungite

Meteorologii au prelungit avertizarile de Cod Portocaliu de averse torentiale, grindina si vijelie pentru judetele Ialomita, Braila si Vrancea pana la ora 21. 30, respectiv 22. Asta dupa ce Ialomita si Calarasi au fost sub avertizare de Cod Rosu de vant puternic cu aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni.

UPDATE Cod Portocaliu de averse torentiale si vant cu aspect de vijelie in Vrancea si Galati

Meteorologii au emis avertizari de Cod Portocaliu de averse torentiale, grindina si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie pentru Vrancea si Galati pana la 20. Asta dupa ce Ialomita si Calarasi au fost sub avertizare de Cod Rosu de vant puternic cu aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni.

UPDATE Cod Portocaliu de averse torentiale si vant cu aspect de vijelie in sase judete

Meteorologii au emis avertizari de Cod Portocaliu de averse torentiale, grindina si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie pentru Vrancea, Galati Constanta, Ialomita, Braila si Buzau pana la 20. Asta dupa ce Ialomita si Calarasi au fost sub avertizare de Cod Rosu de vant puternic cu aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni.

ALERTA ANM: Cod ROSU de vant puternic, cu aspect TORNADIC, in judetele Calarasi si Ialomita (VIDEO)

Meteorologii au emis Cod rosu de vant puternic cu aspect TORNADICin judetul Ialomita, localitatileCiulnita, Albesti, Buesti, si judetul Calarasi, localitatileDragalina, Dor Marunt,.

Cod galben de vant puternic in zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita; rafalele vor depasi 90 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, duminica, o avertizare cod galben de vant puternic pentru zona de munte a judetelor Prahova, Arges si Dambovita, unde rafalele vor depasi 90 de kilometri la ora. Avertizarea este valabila pana la ora 12.

Cod rosu METEO. Ce zone sunt afectate si prognoza ANM: Vant cu aspect tornadic

Un Cod rosu METEO in judetele Calarasi si Ialomita a fost emis luni dupa-amiaza de Administratia Nationala de Meteorologie. Sunt asteptate ploi si vijelii. De asemenea, sunt posibile caderi importante de grindina. Avertizarea este valabila pana la ora 18. Si sistemul de informare a populatiei in caz de pericol Ro-Alert a emis o atentionare. Populatia este [] .

FOTO VIDEO Grindina a acoperit pamantul in judetul Calarasi

Mai multe localitati din judetul Calarasi au fost luate cu asalt luni dupa-amiaza de grindina, in contextul in care meteorologii au emis deja pentru aceasta zona o avertizare de Cod Rosu de vant cu puternic cu aspect tornadic si averse torentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )