Libnet.ro
UNICEF

17:00

UPDATE Cod Portocaliu de averse torentiale si vant cu aspect de vijelie in Vrancea si Galati

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Cod Portocaliu de averse torentiale si vant cu aspect de vijelie in Vrancea si Galati

Meteorologii au emis avertizari de Cod Portocaliu de averse torentiale, grindina si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie pentru Vrancea si Galati pana la 20. Asta dupa ce Ialomita si Calarasi au fost sub avertizare de Cod Rosu de vant puternic cu aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni. continuă pe Hotnews

UPDATE Cod Portocaliu de averse torentiale si vant cu aspect de vijelie in sase judete

Meteorologii au emis avertizari de Cod Portocaliu de averse torentiale, grindina si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie pentru Vrancea, Galati Constanta, Ialomita, Braila si Buzau pana la 20. Asta dupa ce Ialomita si Calarasi au fost sub avertizare de Cod Rosu de vant puternic cu aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni.

Cod portocaliu de ploi torentiale in mai multe judete din tara

COD PORTOCALIU Valabil de la 6-05-2019 19:00 pana la6-05-2019, 20:30 Fenomene meteorologice asteptate: averse torentiale ce vor cumula cantitati de 40. 50 l/mp, grindina de mici si mediii .

COD PORTOCALIU de ploi torentiale si grindina in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ploi torentiale, grindina si vant puternic, pentru judetele Giurgiu, Ilfov, Calarasi si Bacau. Codul este valabil, luni, pana la ora.

Cod portocaliu de furtuni violente in Baragan pana la ora 17.00

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare nowcasting de cod portiocaliu, valabila pina la ora 17. 00, pentru 4 judete, printre care si Calarasi. Se vor semnala averse torentiale ce vor cumula cantitati de 35. 40 l/mp, grindina de mici si mediii dimensiuni, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete ale tarii

Vremea. ANM a emis cod portocaliu pentru mai multe judete ale tarii Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie COD : PORTOCALIU Data emiterii : 06-05-2019 ora 15 Nr. mesajului :.

Alerta de la hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea

Hidrologii au emis luni seara o noua avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Neamt, Iasi, Vaslui, Bacau si Vrancea, valabila pana marti la ora 9:00. Conform Institutului National.

UPDATE Atentionarile de Cod Portocaliu de vijelie pentru Ialomita, Braila si Vrancea au fost prelungite

Meteorologii au prelungit avertizarile de Cod Portocaliu de averse torentiale, grindina si vijelie pentru judetele Ialomita, Braila si Vrancea pana la ora 21. 30, respectiv 22. Asta dupa ce Ialomita si Calarasi au fost sub avertizare de Cod Rosu de vant puternic cu aspect tornadic, grindina de mari dimensiuni.

UPDATE VIDEO Cod rosu de furtuni violente, cu aspect de tornada in Baragan. Oamenii sunt sfatuiti sa se adaposteasca, grindina a facut prapad

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare nowcasting de cod rosu , valabila pentru judetele Calarasi si Ialomita. Conform ISU, vantul va avea viteze de 100-110 km/h, aspect tornadic si se vor semnala averse torentiale ce vor cumula cantitati de 30. 35 l/mp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )