Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce spune Barna despre dedicatia cu lautari: Cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica

Hotnews Hotnews,
 Ce spune Barna despre dedicatia cu lautari: Cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica

Luderul USR, Dan Barna, intampinat la o intalnire electorala din judetul Arad de o formatie de muzica populara care a rescris pentru el melodia Canta cucu-n Bucovina, spune ca a fost gestul unei filiale de a-si exprima increderea si ospitalitatea, iar cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica. continuă pe Hotnews

Lovitura pentru zeci de mii de romani. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari. 6.000 de lei pentru o bormasina

Viata la bloc, trai cu peripetii. Cei care isi deranjeaza vecinii de acum incolo vor plati amenzi mari: 6. 000 de lei, un zgomot de bormasina. Iohannis a promulgat legea, vineri. Cei care isi deranjeaza vecinii vor plati amenzi mari Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea pentru sporirea atributiilor oamenilor legii. Printre altele, ea prevede .

Cinci lucruri nestiute despre Tudor Chirila. Numarul 3 chiar spune tot despre juratul de la Vocea Romaniei

Juratul de la Vocea Romaniei este una dintre cele mai controversate prezente ale show-ului si le ofera telespectatorilor clipe amuzante, de cele mai multe ori, atunci cand face echipa cu Horia Brenciu si la capitolul glume. Iata cateva lucruri nestiute, insa, despre Tudor Chirila, cu care orice fan adevarat al emisiunii de la PRO TV .

Amenzi fabuloase pentru cei care fumeaza langa copii: unde a fost introdusa noua lege

Cele mai noi victime ale fumatului sunt copiii care petrec timp langa parintii lor pe parcursul unor drumuri mai lungi, in masina. Acea forma de fumat pasiv este foarte perciuloasa pentru.

Politia Locala Ploiesti cauta 50 de voluntari cu spirit civic care sa-i descopere pe cei care incalca legea

Politia Locala Ploiesti cauta 50 de voluntari cu spirit civic, care sa-i descopere pe cei care incalca legea. Voluntarii trebuie sa indeplineasca anumite conditii, vor fi selectati in urma unui interviu si vor actiona in zona de domiciliu, prin sesizarea si transmiterea faptelor de natura contraventionala.

Ce aptitudini vor cauta angajatorii pentru joburile viitorului si care sunt domeniile care vor domina piata muncii

77% dintre romani cred ca IT-ul va fi cel mai cautat domeniu in viitor, iar aptitudinile care vor conta cel mai mult pentru angajatori vor fi creativitatea, adaptabilitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa, arata un studiu eJobs.

Centrala de apartament versus termoficare. Care sunt avantajele unei centrale termice?

Motivele pentru care tot mai multi romani renunta la serviciile furnizorilor de apa calda si incalzire in sistem centralizat sunt costurile mari si starea precara a instalatiilor, predispuse la avarii.

Orasul din care Uber ar putea fi dat afara. Care sunt cauzele

Uber s-a tot confruntat cu probleme si cu legi care fie au facut-o sa-si abandoneze planurile, fie i-au facut pe reprezentantii companiei sa-si regandeasca total afacerile. intre timp,.

Romania, saraca tara bogata: care sunt orasele instarite si cat castigam fata de Europa

Un nou studiu ajuns online in ultimele zile confirma situatia foarte grava financiara in care se afla majoritatea romanilor, mai ales daca faci o comparatie cu alte tari.

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie, vremea se schimba RADICAL! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Vremea se raceste joi in partea de est a Romaniei, unde se vor semnala temperaturi apropiate mediei acestei perioade.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )