Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cod rutier 2019. Greseala pe care o fac toti soferii care isi duc copiii la scoala. Ignoranta ii poate costa scump

Playtech Playtech,
Cod rutier 2019. Greseala pe care o fac toti soferii care isi duc copiii la scoala. Ignoranta ii poate costa scump

In codul rutier sunt prevazute o serie de reguli pe care soferii ar trebui sa le respecte cu strictete, iar in caz contrar pot primi amenzi usturatoare din partea agentilor de politie. Una dintre aceste reguli care necesita importanta se refera la tranportul copiilor de catre conducatorii auto. in cazul in care nu sunt indeplinite . continuă pe Playtech

SCHIMBARE BOMBA a Codului Rutier: AMENZI URIASE pentru toti romanii care fac ASTA...

Soferii romani trebuie sa stie ca amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii procesului-verbal, in loc de.

Veste importanta pentru toti soferii. Ce se intampla cu pretul benzinei si al motorinei

Dupa ce soferii au lacrimat langa pompa de benzina, a iesit soarele pe strada lor. Veste importanta pentru toti conducatorii auto! Ce se intampla cu pretul benzinei si motorinei? Veste importanta pentru toti soferii Salariile romanilor nu sunt la fel de mari ca ale celor din restul Europei. Cu toate acestea, preturile la benzina si .

Schimbare bomba in noul cod rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau amenzi usturatoare dupa ce s-a modificat Codul Rutier, relateaza evz. ro.

PANICA printre toti soferii romani, masinile DIESEL sunt interzise oficial: in ce orase deja NU mai poti circula!

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi.

Anuntul soc de la Dacia: Ce se intampla cu omologarile! Toti soferii romani trebuie sa citeasca rapid asta!

Constructorul de automobile Dacia a reusit o crestere usoara pe o piata, desi aceasta este tot mai afectata de procesil lent cu al procedurilor de omologare, potrivit profit. ro.

VIDEO INTERVIU Imagini dintr-o masina care merge pe doua roti. Cine este cel care o conduce Manevre interzise pe drumurile publice

O masina care merge aproape vertical, pe doua roti. Este experinta iubitorilor de adrenalina, dar si manevra pe care o stiu foarte putini piloti din Romania. Lucian Nan este unul dintre cei care fac spectacol cu un autoturism. Este trainer, preda cursuri de conducere defensiva, iar la finalul orelor ofera celor mai curajosi o experienta de neuitat: o tura pe circuit, cu masina mergand pe doua roti. Nu recomand sub nicio forma ca aceasta acrobatie sa fie facuta pe drumurile publice - a adaugat pilotul.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna

Iubirea se simte in aer pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP TAUR - Treci printr-o revolutie personala. Simti nevoie sa evadezi din rutina zilnica si sa incerci ceva nou, ceva ce iti face inima sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )