Libnet.ro
UNICEF

06:45

Veste importanta pentru toti soferii. Ce se intampla cu pretul benzinei si al motorinei

Playtech Playtech,
Veste importanta pentru toti soferii. Ce se intampla cu pretul benzinei si al motorinei

Dupa ce soferii au lacrimat langa pompa de benzina, a iesit soarele pe strada lor. Veste importanta pentru toti conducatorii auto! Ce se intampla cu pretul benzinei si motorinei? Veste importanta pentru toti soferii Salariile romanilor nu sunt la fel de mari ca ale celor din restul Europei. Cu toate acestea, preturile la benzina si . continuă pe Playtech

Veste buna pentru Borcea! Cum ar putea fostul actionar de la Dinamo sa scape de inchisoare

Cristi Borcea a primit o veste buna in inchisoare. Comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava a dat aviz favorabil cerererii inaintate de fostul actionar de la Dinamo, iar instanta va decide pe 10 septembrie daca Borcea poate fi eliberat conditionat. Cristi Borcea vrea sa scape de inchisoare. Cererea de eliberare conditionata se judeca .

Veste proasta pentru Simona Halep. Scenariul cel mai pesimist, dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a mai primit o veste proasta, dupa eliminarea de la US Open. Sportiva noastra poate fi depasita in clasamentul WTA de Elina Svitolina, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New York. Scenariul cel mai pesimist pentru Halep este sa ajunga pe locul 6 la finalul competitiei din Statele .

Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea. Fostul sef de la Dinamo, la un pas de libertate

Ziua cea mare pentru Cristi Borcea vine cu pasi marunti. Fostul sef de la Dinamo este din ce in ce mai aproape de libertate. Se apropie ziua cea mai importanta pentru Cristi Borcea in data de 10 septembrie, Borcea isi pune cartile pe masa. Fostul sef de la Dinamo se va prezenta la Judecatoria Sectorului .

LITORALUL PENTRU TOTI 2019: Care sunt hotelurile unde se pot caza cei ce vor o vacanta mai ieftina la mare

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti a demarat duminica si tine toata luna septembrie. in cadrul programului, cei interesati de o vacanta la mare in extrasezon se pot caza in hoteluri.

Gigi Becali, atacat din nou, inainte de Romania Spania: Patron, manager, antrenor de toate pentru toti

Gigi Becali este criticat in continuare de oamenii din fotbalul romanesc. De aceasta data Ionel Ganea este cel care se ia de patronul FCSB, chiar in ziua meciului Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ganea este de parere ca Becali este de vina ca niciun jucator de la FCSB nu a fost convocat pentru .

Gata, S-A DAT LEGE! Ai PERMISUL AUTO ca si SUSPENDAT dupa NOILE MODIFICARI! ALERTA printre SOFERII ROMANI!

Vesti importante pentru toti soferii! Pentru a conduce un autoturism, trebuie sa obtiiaviz medical, altfel nu vei putea conduce un autoturism.

Veste proasta pentru antreprenorii din Bucuresti: Nu sunt bani pentru programul Startup City - fondurile nerambursabile de cate 50.000 Euro

Programul Startup City, prin care antreprenorii aspiranti din Capitala ar fi putut sa obtina fonduri nerambusrabile de cate 50. 000 de euro, este blocat, pentru ca Primaria Bucuresti si Consiliul General nu au buget alocat pentru aceasta schema de finantare locala.

Vestea Digi pentru toti clientii: trebuie sa faci asta urgent ca poate castigi vacanta in Egipt

GrupulDigi |RCS-RDS are un renume din a da abonamente la pret mic, dar si din oferte la portare. Acum are o oferta excelenta pentru abonati. Promite chiar si o vacanta in Egipt. Grupul.

VESTI EXCELENTE pentru toti PENSIONARII! VEZI AICI LISTA cu banii pe care iI VA PRIMI FIECARE roman, din 2021

Pe 8 iulie a fost promulgat un act normativ care prevede cresteri etapizate ale punctului de pensie, pana in anul 2021 pentru ca, din 2022, sa fie aplicata noua formula de calcul bazata pe Valoarea Punctului de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )