Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod rutier 2020. Ce amenda iti iei daca ai rotile mai mari decat scrie in cartea masinii

Playtech Playtech,
Cod rutier 2020. Ce amenda iti iei daca ai rotile mai mari decat scrie in cartea masinii

Cod rutier 2020. S-a aflat ce amenda iti iei daca ai rotile mai mari decat scrie in cartea masinii. Soferii care circula cu roti mai mari sau mai mici decat cele mentionate in cartea autovehiculului trebuie sa stie ca este posibil oricand sa ramana fara certificatul de inmatriculare. Pe lana retinerea talonului, soferii vor fi . continuă pe Playtech

Cod rutier 2020. Amenda pe loc chiar si de mii de lei daca faci asta masinii tale

In Romania, si nu numai, exista soferi pasionati de masinile lor. Nu de putine ori isi monteaza dispozitive in plus pe masina. Conform noului Cod Rutier 2020, aceste dispozitive nu mai sunt permise, mai ales daca sunt neomologate. Dispozitivele neomologate pot fi adevarate pericole Nu de putine ori ne-am dorit ca masina personala sa arate .

Cod rutier 2020. Ce amenda primesc cei care stropesc pietonii. Suma e colosala

O zi ploioasa poate strica si ziua soferilor in aceiasi masura in care o pot strica si pietonilor. Pietonii risca sa fie udati de catre masini la tot pasul, in timp ce soferii risca amenzi usturatoare in cazul in care stropesc pe strada vreun om. Legea in vigoare arata ca un pieton care a fost .

Anuntul Banca Transilvania pentru toti romanii: asta se intampla cand iti iei masina. Mare atentie la detalii

Daca vrei o masina, dar n-ai toti banii, nu-ti ramane decat sa iei in calcul doua optiuni: credit sau leasing. Banca Transilvania clarifica ce se intampla cand alegi oricare dintre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )