Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cod rutier 2020. Ce amenda primesc cei care stropesc pietonii. Suma e colosala

Playtech Playtech,
Cod rutier 2020. Ce amenda primesc cei care stropesc pietonii. Suma e colosala

O zi ploioasa poate strica si ziua soferilor in aceiasi masura in care o pot strica si pietonilor. Pietonii risca sa fie udati de catre masini la tot pasul, in timp ce soferii risca amenzi usturatoare in cazul in care stropesc pe strada vreun om. Legea in vigoare arata ca un pieton care a fost . continuă pe Playtech

Cod rutier 2020. Amenda pe loc chiar si de mii de lei daca faci asta masinii tale

In Romania, si nu numai, exista soferi pasionati de masinile lor. Nu de putine ori isi monteaza dispozitive in plus pe masina. Conform noului Cod Rutier 2020, aceste dispozitive nu mai sunt permise, mai ales daca sunt neomologate. Dispozitivele neomologate pot fi adevarate pericole Nu de putine ori ne-am dorit ca masina personala sa arate .

Cod rutier 2020. Ce amenda iei daca parchezi masina pe trotuar. Putini romani stiu asta

In Romania civilizatia in trafic e incala inceput, iar legislatia s-a modificat de-a lungul timpului. Conform noului Cod Rutier, pe anul 2020, amenzile pentru incalcarea legislatiei sunt din ce in ce mai mari. in aceeasi situatie este si parcatul pe totruar. Parcarea masinii pe trotuar Siguranta rutiera a fost vazuta ca o problema a sistemului .

E vorba despre toti cei care stau la bloc si nu numai. Vine politia la usa daca faci asta

Numarul din ce in ce mai mare de infectari cu noul coronavirus aduce si noi restrictii din partea autoritatilor. Unele localitati se afla deja in cod rosu, insa nu toti romanii sunt dispusi sa respecte regulile impuse pentru oprirea raspandirii virusului. Din acest motiv, politistii vor incepe controalele chiar si in locuintele cetatenilor. Politia vine .

CORONAVIRUS |Ungaria a triplat amenzile pentru cei care nu respecta carantina

Ungaria a triplat amenzile pentru cei care nu respecta carantina, ajungand la 400 de euro, relateaza adevarul. ro. Miercuri au fost inregistrate 2. 300 de noi infectari cu noul coronavirus si peste 36.

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus: cei care au simptome vor face teste rapide la Unitatile de Primiri Urgente ale spitalelor

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus, dar si pentru pacientii confirmati cu infectia, aprobate astazi printr-un Ordin al Ministerului Sanatatii. Marea noutate este ca cei care ajung la spital cu simptome specifice ale infectiei cu SARS-CoV2 vor face teste rapide in Unitatile de Primiri Urgente, pentru ca triajul sa poata fi facut mai usor. Testele rapide nu sunt recomandate pentru suspectii asimptomatici.

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta sau Marea Britanie si fiind eliminate Statele Unite si Republica Moldova. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Case din containere - solutia perfecta pentru cei care nu au un buget prea mare

Casele din containere pot reprezenta o solutie perfecta pentru acele persoane care isi doresc o locuinta noua si proprie, dar care insa, nu dispun de un buget foarte mare pentru a cumpara o locuinta la cheie sau pentru a-si ridica o casa conventionala.

Marcel Ciolacu, despre coronascepticul Daniel Ghita: Are dreptul la opinie. Noi ne strangem in Parlament sa gandim cu totii la fel?! ii alegem numai pe cei care gandesc ca noi sa ne reprezinte?!

Marcel Ciolacu, presedintelePSD, a vorbit luni seara, in direct pe B1 TV despre parlamentarii care neaga existenta noului coronavirus. intrebat cum o sa se inteleagain Parlament, profesorul Ra.

ORBAN: Cei care practica jogging in aer liber sunt exceptati de la portul mastii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca persoanele care practica jogging vor putea fi exceptate de la portul mastii de protectie sanitara, cu conditia de a nu interactiona cu alte persoane, conform Agerpres.

Avertizari nowcasting: Cod portocaliu de ploi si vijelii, Cod galben de inundatii si ceata Care sunt zonele vizate

Luni dimineata, meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de ploi si vant puternic, valabila in judetele Tulcea si Constanta. Pentru alte noua judete din tara a fost emis un Cod galben de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )