Libnet.ro
UNICEF

18:15

Codogno, orasul cu prima infectie cu noul coronavirus din Italia NU a mai raportat niciun caz nou

B1 B1,
Codogno, orasul cu prima infectie cu noul coronavirus din Italia NU a mai raportat niciun caz nou

Codogno, primul oras din Italia in care a fost descoperita prima infectia cu noul coronavirus nu a mai raportat niciun caz nou. Orasul a fost inchis din data de 21 februarie, relateaza La Stampa. Acesta ar. continuă pe B1

Codogno, orasul cu prima infectie cu coronavirus din Italia, nu a mai raportat niciun caz nou

Nu s-a inregistrat niciun caz nou de coronavirus in Codogno, orasul care a raportat prima infectie din Italia. Codogno a fost inchis din 21 februarie, scrie La Stampa, preluata de Mediafax. Chiar si cele mai intunecate nopti au un rasarit frumos, noteaza publicatia italiana.

Prefectul Catalin Boboc, dupa propunerea DSP Galati: in Braila se va asigura doar tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus din judetul nostru

In spitalele din Braila vor fi tratati doar pacientii infectati cu COVID-19 din judet, a anuntat prefectul Catalin Boboc, dupa videoconferinta de marti, organizata de Ministerul Sanatatii, in care a.

Pacientul numarul 1 din Italia s-a vindecat de Covid-19. Tatal lui a murit iar sotia gravida s-a infectat si ea

Barbatul pe care medicii il considera primul pacient infectat cu noul coronavirus in Italia a fost externat din spital.

100 de mii de masti care erau destinate luptei impotriva coronavirus din Italia, gasite in Cehia

Aproximativ 100 de mii de masti care trebuiau sa ajunga in Italia, au fost descoperite in Cehia. Mastile reprezentau o donatie din partea autoritatilor chineze, potrivit The Local. it.

Al optulea deces in Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat marti cel de-al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus din Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv in data de 19. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina.

Al cincilea deces in Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat luni la amiaza cel de-al cincilea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus din Romania. Este vorba de un barbat, de 71 ani, din Suceava, insa autoritatile nu au precizat deca acesta suferea de boli cronice preexistente.

Orasul din Italia care a raportat primul caz Covid-19 nu a mai inregistrat nicio infectie. Vesti bune din Peninsula

Vesti extrem de bune din Italia! Primul oras din Peninsula care a fost lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat niciun caz de infectie. Ce spun autoritatile? Primul oras din Italia lovit de COVID-19 nu a mai inregistrat nicio infectie Vesti bune din Peninsula! Italia nu a mai inregistrat niciun caz nou de coronavirus in .

186 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 762 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns marti la 762 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 186 cazuri. Pana astazi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Suceava, Craiova si Iasi, au decedat. La ATI, in acest moment, sunt internati 16 pacienti, din care 6 in stare grava.

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus in Romania - un barbat de 70 de ani intors din Italia si internat la Craiova

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost inregistrat marti dimineata in Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani intors din Italia si internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autoritatilor, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II, precizeaza sursa citata.

CORONAVIRUS |Al optulea deces inregistrat in Romania. Barbat de 70 de ani internat la Craiova, revenit recent din Italia, ce avea obezitate de gradul II

Autoritatile romane au anuntat, marti dimineata, ca o a opta persoana infectata cu noul coronavirus si-a gasit sfarsitul in Romania. Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, este vorba despre un.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )