Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Codrin Stefanescu acuza ca a fost tradat la Congres: Mi-ati aratat fata oribila a ceea ce urmeaza sa devenim curand. Adica lasi, lipsiti de scrupule si fara de cuvant

B1 B1,
Codrin Stefanescu acuza ca a fost tradat la Congres: Mi-ati aratat fata oribila a ceea ce urmeaza sa devenim curand. Adica lasi, lipsiti de scrupule si fara de cuvant

Codrin Stefanescu a sustinut duminica, dupa Congresul PSD, ca unii dintre colegii sai l-au tradat si sunt lasi, lipsiti de scrupule si fara de cuvant. Stefanescu a piredut sambata. continuă pe B1

CODRIN STEFANESCU, LA CONGRES: Astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut, la congres, ca PSD a fost vanat si hartuit ani de zile, iar astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic.

Codrin Stefanescu le-a scris un SMS revoltator colegilor din PSD, inainte de Congres. De ce a rabufnit

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, le-a scris un SMS revoltator colegilor sai, inainte de Congres, folosind baza de date a partidului. De asemenea, Stefanescu a afirmat joi ca exista prea multi tradatori pe metru patrat, iar el nu va fi unul dintre cei ce li se vor supune. Codrin Stefanescu, fostul secretar al .

Codrin Stefanescu: Cred ca vor fi surprize la acest congres

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat, sambata, inaintea Congresului, ca el crede ca vor fi surprize si spera ca toata lumea sa aiba curaj. Cred ca vor.

Codrin Stefanescu, referire la Liviu Dragnea inainte de Congresul PSD: Sa nu uitam de cei care au cazut la datorie de-a lungul timpului

Codrin Stefanescu, candidat la functai de secretar general al PSD, a declarat sambata dimineata inainte de Congresul PSD ca social-democratii nu ar trebui sa uite de colegii lor aflati la.

Codrin Stefanescu, despre scrisoarea adresata colegilor din PSD: Nu am cum sa uit abuzurile inimaginabile

Codrin Stefanescu a vorbit la Antena 3 despre scrisoarea deschisa pe care le-a transmis-o colegilor sai din PSD inainte de Congres. Am spus ca nu am cum sa uit abuzurile inimaginabilela care au f.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea e detinut politic. Am fost alaturi de oameni cand nu mai era nimeni. Am fost langa Nastase, Olguta Vasilescu, acum Dragnea

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat faptul Liviu Dragnea e in prezent detinut politic si a subliniat ca a fost alaturi de toti politicienii care au avut probleme cu Justitia.

CODRIN STEFANESCU: Actuala conducere a partidului are o sarcina foarte grea

Codrin Stefanescu, care a pierdut alegerile pentru functia de secretar general al PSD, a declarat ca actuala conducere a partidului are o sarcina foarte grea, aceea de a-i impaca pe toti social-democratii.

Codrin Stefanescu, atacuri la colegii din PSD, in timpul CEx: incep sa cada masti! Multe masti

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, candidat pentru aceeasi functie la Congresul de sambata, anunta ca incep sa cada mastile din PSD. Aflat la sedinta CEx PSD, Stefanescu scrie, i.

CODRIN STEFANESCU, SCRISOARE DESCHISA CATRE MEMBRII PSD: Nu vreau ca PSD sa capituleze neconditionat

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, a transmis, joi, o scrisoare deschisa catre membrii PSD, in care afirma ca nu vrea ca PSD sa capituleze neconditionat, asa cum isi doresc unii, sau ca PSD sa fraternizeze cu adversarii nemilosi, de ieri si de azi si ca vrea un PSD condus de oameni curajosi si loiali unor principii si care refuza sa faca pact cu Diavolul.

Codrin Stefanescu: Actuala conducere a partidului are o sarcina foarte grea - trebuie sa ne impace pe noi toti

Codrin Stefanescu, care a pierdut alegerile pentru functia de secretar general al PSD, a declarat ca actuala conducere a partidului are o sarcina foarte grea, aceea de a-i impaca pe toti social-democratii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )