Libnet.ro
UNICEF

13:15

Codrin Stefanescu, referire la Liviu Dragnea inainte de Congresul PSD: Sa nu uitam de cei care au cazut la datorie de-a lungul timpului

B1 B1,
Codrin Stefanescu, referire la Liviu Dragnea inainte de Congresul PSD: Sa nu uitam de cei care au cazut la datorie de-a lungul timpului

Codrin Stefanescu, candidat la functai de secretar general al PSD, a declarat sambata dimineata inainte de Congresul PSD ca social-democratii nu ar trebui sa uite de colegii lor aflati la. continuă pe B1

Codrin Stefanescu, scrisoare deschisa catre colegii din PSD. Ce spune despre Liviu Dragnea

Candidat la functia de secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, transmite o scrisoare deschisa catre colegii din PSD. El sustine ca, in acest moment, celor din PSD li se cere sa uite trecutul si sa uite.

Codrin Stefanescu, despre scrisoarea adresata colegilor din PSD: Nu am cum sa uit abuzurile inimaginabile

Codrin Stefanescu a vorbit la Antena 3 despre scrisoarea deschisa pe care le-a transmis-o colegilor sai din PSD inainte de Congres. Am spus ca nu am cum sa uit abuzurile inimaginabilela care au f.

Codrin Stefanescu, inainte de Congresul PSD: Prea multe lipitori si personaje fara caracter

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca sunt prea multe lipitori si prea multe personaje lipsite de.

Jocuri de culise inainte de Congresul PSD. Cine sunt favoriti pentru cele trei functii de conducere. Cearta intre Suciu si Teodorovici

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, deci Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi. Marea disputa va fi la votul pentru functia de secretar general, unde candideaza Mihai Fifor, Codrin Stefanescu si Gabriel Petrea. Pentru functia de presedinte executiv lupta e transata: vicepremierul Daniel Suciu e deja castigator, dupa o cearta cu Eugen Teodorovici.

CODRIN STEFANESCU, SCRISOARE DESCHISA CATRE MEMBRII PSD: Nu vreau ca PSD sa capituleze neconditionat

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, a transmis, joi, o scrisoare deschisa catre membrii PSD, in care afirma ca nu vrea ca PSD sa capituleze neconditionat, asa cum isi doresc unii, sau ca PSD sa fraternizeze cu adversarii nemilosi, de ieri si de azi si ca vrea un PSD condus de oameni curajosi si loiali unor principii si care refuza sa faca pact cu Diavolul.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic! (VIDEO)

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut sambata, la Congresul social-democratilor, ca Liviu Dragnea este un detinut politic.

Digi24: Oamenii lui Dragnea dau atacul la Dancila. Ce manevre trebuie sa faca premierul impotriva lui Codrin Stefanescu

Actuala conducere a PSD incearca, vineri, la sedinta CEX al partidului programata la pranz pentru validarea candidaturilor depuse pentru Congresul de sambata, sa bareze drumul oamenilor lui Liviu Dragnea catre reintoarcerea la putere.

Codrin Stefanescu, despre congresul PSD: imi este teama de ce se va intampla dupa. incep sa cada masti

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie a declarat, vineri seara, la Antena 3 ca si-ar dori sa faca echipa si cu Liviu Plesoianu si cu Serban.

CODRIN STEFANESCU, LA CONGRES: Astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut, la congres, ca PSD a fost vanat si hartuit ani de zile, iar astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea e detinut politic. Am fost alaturi de oameni cand nu mai era nimeni. Am fost langa Nastase, Olguta Vasilescu, acum Dragnea

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat faptul Liviu Dragnea e in prezent detinut politic si a subliniat ca a fost alaturi de toti politicienii care au avut probleme cu Justitia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )