Libnet.ro
UNICEF

12:30

Codrin Stefanescu: Astept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, sa spuna mai multe lucruri la comisia de control SRI, unde a si spus ca va fi audiat

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu: Astept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, sa spuna mai multe lucruri la comisia de control SRI, unde a si spus ca va fi audiat

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat la Realitatea TV ca asteapta ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, sa dea explicatii la Comisia de control al SRI cu privire la evenimentele organizate de Serviciu la care a participat. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu: Astept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, sa vina cu explicatii publice cu privire la presuspusa sa prezenta la chermezele SRI

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus, laRealitatea TV, ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu suspiciunile legate de prezenta acestuia la chermezele SRI.

Codrin Stefanescu: Astept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, sa vina cu explicatii publice cu privire la prezenta sa la chermezele SRI

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus, laRealitatea TV, ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu prezenta acestuia la chermezele SRI.

Codrin Stefanescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: Trebuie sa explice prezenta sa la chermezele SRI

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii in interiorul PSD si votantilor PSD despre participarea la chermezele SRI. Daca planeaza suspiciun.

S-a TERMINAT! Liviu DRAGNEA, somat sa dea EXPLICATII despre prezenta la CHERMEZELE SRI! Va lamuri foarte multe

Liviu Dragnea trebuie sa dea explicatii publice in legatura cu suspiciunile legate de prezenta acestuia la petrecerile SRI, este parerea secretarului general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Daca.

Ecaterina Andronescu, despre Congresul PSD: Ar fi pagubos si pentru partid si pentru Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu, senator PSD, a vorbit despre Congresul PSD. Aceasta a declarat ca in opinia sa ar fi pagubos inclusiv pentru Liviu Dragnea sa ii elimine din conducerea PSD pe cei care sunt incomozi, si care.

Hunedoara: Organizatia judeteana PSD il sustine 'neconditionat' pe Liviu Dragnea la conducerea partidului

Organizatia judeteana Hunedoara a Partidului Social Democrat il sustine neconditionat pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, potrivit unei rezolutii adoptate, in unanimitate, sambata, la Deva, de catre cei 400 de delegati prezenti la Conferinta judeteana a PSD, relateaza Agerpres.

Organizatia PSD Dolj il va sustine pe Liviu Dragnea la Congresul de saptamana viitoare

Cei 175 de delegati ai PSD Dolj vor sustine, la Congresul extraordinar al partidului din 10 martie, mentinerea in functia de presedinte al formatiunii a lui Liviu Dragnea, iar pentru functia de presedinte executiv propun si sustin candidatura lui Marian Neacsu, actual secretar general al Partidului Social Democrat, informeaza Agerpres.

PSD Brasov il va sustine pe Liviu Dragnea la congresul de saptamana viitoare

Organizatia judeteana a PSD Brasov, a adoptat, in unanimitate, intr-o conferinta extraordinara a filialei, o rezolutie de acordare a unui mandat de incredere si sustinere a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Extraordinar al formatiunii de saptamana viitoare, transmite Agerpres.

PSD Constanta a adoptat o rezolutie de sustinere a lui Liviu Dragnea

Social-democratii constanteni au adoptat, in cadrul Conferintei Judetene Extraordinare, o rezolutie prin care isi reafirma sprijinul total pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Din partea mea nu a existat, in ultimii ani, niciun fel de actiune impotriva sistemului judiciar

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut joi ca, in ultimii ani, nu a existat din partea sa nicio actiune impotriva sistemului judiciar, informeaza Agerpres. intrebat daca a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )