Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu, despre scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea: O bazaconie

B1 B1,
Codrin Stefanescu, despre scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea: O bazaconie

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a catalogat, joi, drept o bazaconie scrisoarea semnata de mai multi lideri de organizatii PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea. continuă pe B1

Astrologul Mariana Cojocaru, adevarul despre divortul prin care a trecut

Astrologul Mariana Cojocaru nu are nevoie de nicio prezentare. Este un profesionist desavarsit, care stapaneste tainele astrologiei si ni le dezvaluie ori de cate ori are ocazia. Dar viata personala nu i-a.

Efectul Firea. Surse: peste 20 de lideri PSD pregatesc o scrisoare prin care cer demisia lui Dragnea

Conflictul din interiorul PSD ar putea intra intr-o noua etapa in conditiile in care peste 20 de lideri ai PSD pregatesc o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea, potrivit unor surse politice citate de PRO TV Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost primul membru din conducerea PSD care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

Efectul Firea. Peste 20 de lideri PSD pregatesc o scrisoare prin care cer demisia lui Dragnea

Conflictul din interiorul PSD ar putea intra intr-o noua etapa in conditiile in care peste 20 de lideri ai PSD pregatesc o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea, potrivit unor surse politice citate de PRO TV Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost primul membru din conducerea PSD care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

Efectul Firea. Peste 20 de lideri PSD pregatesc o scrisoare prin care cer demisia lui Dragnea. Sedinta de urgenta la sediul partidului

Conflictul din interiorul PSD ar putea intra intr-o noua etapa in conditiile in care peste 20 de lideri ai PSD pregatesc o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea, potrivit unor surse politice. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost primul membru din conducerea PSD care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

Prima reactie din partea PSD referitoare la demisia lui Dragnea. Codrin Stefanescu: Nu vor reusi

Prima reactie PSD in legatura cu acea presupusa scrisoare prin care s-ar cere demisia lui Liviu Dragnea. PSD nu e un partid de lideri, e un partid de mase, care are un lider. PSD are niste reguli.

Daniel Funeriu, reactie la discursul lui Klaus Iohannis: Ma simt jignit de discursul prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela reformitei

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu reactioneaza la discursul presedintelui Klaus Iohannis despre reformita din educatie. Domnule presedinte Iohannis: ma simt jignit de discursul dumneavoastra prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela bolii pe care o numiti reformita, spune Daniel Funeriu. Acesta aminteste Legea educatiei din 2011, aplicata in mandatul sau, dupa o analiza si un raport al Comisiei prezidentiale conduse de Mircea Miclea. Modernizarea aceea, fara precedent, a fost masacrata de PSD din 2012 incoace, avertizeaza Funeriu, care ii cere presedintelui sa nu puna semnal egal intre mine si mafiile pesediste.

Vasile Godnca-Herlea, presedintele UNPIR Cluj: Prevederile din OUG privind insolventa contravin discutiilor la nivel european prin care creanta bugetara nu ar trebui sa aiba un tratament preferential

Proiectul de Ordonanta de Urgenta care ar urma sa modifice Legea insolventei contine prevederi care ar contravine discutiilor la nivel european prin care creanta bugetara nu ar trebui sa aiba un tratament preferential fata de creditorii negarantati, a declarat Vasile Godinca-Herlea, Presedinte UNPIR Cluj si CEO CITR, potrivit unui comunicat de presa. Vasile Godinca-Herlea mai considera ca in urma aplicarii acestei ordonante, ar putea fi afectate semnificativ sansele de redresare ale companiilor aflate in dificultate, fara sa se faca diferentierea intre frauda si buna-credinta. Herlea mai acuza si lipsa temeiurilor pentru emiterea unui act normativ cu caracter de urgenta, ridicand problema constitutionalitatii.

Tomac i cere demisia lui Dragnea, dupa publicarea fotografiei cu Maior: Am aflat si noi cine este, de fapt, seful statului paralel pe care trebuie sa-l eliberam de aceasta povara

Liderul PMP, Eugen Tomac, il acuza pe Liviu Dragnea ca ar fi seful statului paralel si ii cere acestuia sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, scrie Mediafax. Cererea vine in contextul unei fotografii postate pe Facebook de Victor Ponta in care Dragnea apare alaturi de George Maior.

Kim Jong-un i-a trimis o scrisoare lui Donald Trump n care cere o noua ntlnire la Washington

Presedintele american Donald Trump a primit o scrisoare de la omologul sau nord-coreean Kim Jong-un, prin intermediul caruia liderul de la Phenian cere o noua intalnire la Casa Alba, a declarat luni purtatorul de cuvant de la Casa Alba, Sarah Sanders, relateaza Reuters.

5 modalitati prin care iti poti sustine partenerul in schimbarea carierei

Atunci cand unul dintre parteneri ia o decizie legata de cariera sa, fie ca este vorba despre schimbarea companiei in care lucreaza sau de asumarea responsabilitatii unei pozitii mai inalte, acest lucru poate avea un anumit impact asupra oricarei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )