Libnet.ro
UNICEF

21:15

5 modalitati prin care iti poti sustine partenerul in schimbarea carierei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
5 modalitati prin care iti poti sustine partenerul in schimbarea carierei

Atunci cand unul dintre parteneri ia o decizie legata de cariera sa, fie ca este vorba despre schimbarea companiei in care lucreaza sau de asumarea responsabilitatii unei pozitii mai inalte, acest lucru poate avea un anumit impact asupra oricarei. continuă pe Wall-Street Ro

Cum se obtine maceratul de valeriana, sedativul natural pe care-l poti prepara acasa

Recunoscuta pentru proprietatile sale analgezice, antiseptice, hipotensive, antispasmotice, sedative, diuretice si hipnotice, valeriana este una dintre cele mai cultivate plante de leac. Formele de administrare comune sunt ceaiurile si tincturile, insa exista si alte modalitati in care planta poate fi folosita in scop terapeutic.

VIDEO BMW lanseaza un asistent inteligent prin care soferii pot interactiona cu diversele sisteme ale masinii prin comanda de activare Hei, BMW!

BMW anunta lansarea in martie 2019 a unui Asistent Personal prin care conducatorii auto vor putea, din ce in ce mai mult, sa-si opereze automobilele si sa acceseze functiile si informatiile acestora prin comenzi vocale. Soferul va putea sa dea comenzi de navigatie, sa porneasca sau sa opreasca instalatia de climatizare, iar asistentul il poate alerta de anumite probleme, cum ar fi presiunea scazuta in pneuri. Asistentul devine tot mai bun cu fiecare comanda data, fiecare intrebare adresata si fiecare setare facuta, spun cei de la BMW.

Daniel Funeriu, reactie la discursul lui Klaus Iohannis: Ma simt jignit de discursul prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela reformitei

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu reactioneaza la discursul presedintelui Klaus Iohannis despre reformita din educatie. Domnule presedinte Iohannis: ma simt jignit de discursul dumneavoastra prin care bagati toate schimbarile din educatie sub umbrela bolii pe care o numiti reformita, spune Daniel Funeriu. Acesta aminteste Legea educatiei din 2011, aplicata in mandatul sau, dupa o analiza si un raport al Comisiei prezidentiale conduse de Mircea Miclea. Modernizarea aceea, fara precedent, a fost masacrata de PSD din 2012 incoace, avertizeaza Funeriu, care ii cere presedintelui sa nu puna semnal egal intre mine si mafiile pesediste.

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

Apple lucreaza la o platforma online prin care politia sa acceseze datele personale ale suspectilor mai usor

Apple Inc planuieste crearea unei platforme online prin care politia sa poata cere formal informatii despre utilizatori. Acestia formeaza o echipa care sa instruiasca politia cu privire la datele care pot fi sau nu obtinute de la producatorul de iPhone, conform unei scrisori a companiei despre care relateaza Reuters, citat dechannelnewsasia. com.

10 cai pentru a face fata persoanelor care iti fac rau. Cand te confrunti cu oameni toxici

Un barbat de varsta mijlocie se blocheaza intr-un loc de munca nesatisfacator si tot ce-i vine in minte sunt cuvintele fostei invatatoare: Nu se va alege nimic de tine. O tanara apeleaza la terapie din cauza unei anorexii totul a pornit de la vorbele unei amice din copilarie, care o facea vaca grasa. O adolescenta se sinucide pentru ca nu mai rezista sa fie constant hartuita de catre colegi. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

REVOLUTIONAR: Un psiholog roman a pus la punct metoda care iti SCHIMBA MINTEA!

Traim intr-o epoca in care dezvoltarea personala a devenit o obsesie a omului contemporan. Cautam metode de a ne fi mai bine, mai frumos, mai prosper. Ne dam in vant dupa Napoleon Hill, Eckhart Tolle, Tony.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )