Libnet.ro
UNICEF

09:00

Codrin Stefanescu, inainte de Congresul PSD: Prea multe lipitori si personaje fara caracter

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, inainte de Congresul PSD: Prea multe lipitori si personaje fara caracter

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca sunt prea multe lipitori si prea multe personaje lipsite de. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu: Prea multe lipitori si prea multe personaje lipsite de caracter

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 .

Codrin Stefanescu, lista cu prezidentiabilii PSD: Eu merg pe ideea ca sunt cinci sase oameni (VIDEO)

Codrin Stefanescu anunta prioritate zero in PSD daca va reveni la conducerea secretariatului general.

Codrin Stefanescu: Prea multe lipitori si tradatori pe metru patrat. Unii dintre ei vor sa ne fie Sefi

Fostul secretar general PSD Codrin Stefanescu, a afirmat miercuri seara, cu cateva zile inainte de Congresul partidului in care se vor stabili functii de conducere, ca exista prea multi tradatori si ca acesta nu se va supune lor.

Codrin Stefanescu: M-a socat ca unii colegi au uitat de Dragnea fix in ziua in care a primit condamnarea. M-a surprins lipsa de caracter

La o zi dupa ce liderul interimar al PSD Viorica Dancila afirma ca PSD va testa si un candidat comun PSD-ALDE pentru alegerile prezidentiale, fostul secretar general al partidului, Codrin Stefanescu, a afirmat la RFI ca social-democratii trebuie sa vina cu un candidat propriu. Totodata, acesta a declarat ca e socat de colegii care au uitat de Dragnea fix in ziua in care a fost condamnat si ca PSD e intr-o situatie grava.

Codrin Stefanescu: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la presedintie

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu crede ca PSD ar trebui sa aiba un candidat propriu la presedintie. Probabil ca o sa facem acest sondaj nu cu o singura casa de sondare a opiniei.

Codrin Stefanescu le-a scris un SMS revoltator colegilor din PSD, inainte de Congres. De ce a rabufnit

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, le-a scris un SMS revoltator colegilor sai, inainte de Congres, folosind baza de date a partidului. De asemenea, Stefanescu a afirmat joi ca exista prea multi tradatori pe metru patrat, iar el nu va fi unul dintre cei ce li se vor supune. Codrin Stefanescu, fostul secretar al .

CODRIN STEFANESCU, SCRISOARE DESCHISA CATRE MEMBRII PSD: Nu vreau ca PSD sa capituleze neconditionat

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, candidat pentru un nou mandat la Congresul din 29 iunie, a transmis, joi, o scrisoare deschisa catre membrii PSD, in care afirma ca nu vrea ca PSD sa capituleze neconditionat, asa cum isi doresc unii, sau ca PSD sa fraternizeze cu adversarii nemilosi, de ieri si de azi si ca vrea un PSD condus de oameni curajosi si loiali unor principii si care refuza sa faca pact cu Diavolul.

Digi24: Oamenii lui Dragnea dau atacul la Dancila. Ce manevre trebuie sa faca premierul impotriva lui Codrin Stefanescu

Actuala conducere a PSD incearca, vineri, la sedinta CEX al partidului programata la pranz pentru validarea candidaturilor depuse pentru Congresul de sambata, sa bareze drumul oamenilor lui Liviu Dragnea catre reintoarcerea la putere.

Codrin Stefanescu, despre scrisoarea adresata colegilor din PSD: Nu am cum sa uit abuzurile inimaginabile

Codrin Stefanescu a vorbit la Antena 3 despre scrisoarea deschisa pe care le-a transmis-o colegilor sai din PSD inainte de Congres. Am spus ca nu am cum sa uit abuzurile inimaginabilela care au f.

Codrin Stefanescu, scrisoare deschisa catre colegii din PSD. Ce spune despre Liviu Dragnea

Candidat la functia de secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, transmite o scrisoare deschisa catre colegii din PSD. El sustine ca, in acest moment, celor din PSD li se cere sa uite trecutul si sa uite.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )