Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: De aia e pus aicea, nu de pampalau

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: De aia e pus aicea, nu de pampalau

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu areactionat la declaratiile facute de Klaus Iohannis. Seful statului a cerut Executivului modificarealegislatiei pe Justitie, dar si sa fie. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: S-a terminat cu mimarea democratie de catre presedintele tuturor romanilor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis, dupa o sedinta politica profund neconstitutionala cu PNL, ordona Guvernului sa elaboreze un proiect de lege in domeniul.

Codrin Stefanescu, ironic de Ziua Justitiei: Azi sarbatorimJustitia cu protocoalele secrete si ilegale

Azi sarbatorim Ziua Justitiei cu protocoalele secrete si ilegale, cu decizii in plicuri galbene si care a nenorocit zeci de mii de oameni si familiile lor, a scris fostul secretar general al PSD, Codrin.

Ce va pati un detinut care i-a trimis o scrisoare cu mesaj extrem presedintelui Klaus Iohannis: L-a amenintat cu moartea prin taierea gatului

Magistratii Judecatoriei Aiud au dat unda verde dosarului penal in care un detinut de la Penitenciarul Aiud a fost trimis in judecata pentru ultraj la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Codrin Stefanescu, ironic din nou, de data asta la adresa raportului Grupului Statelor impotriva Coruptiei (GRECO)

Cererea de desfiintare a sectiei speciale pentru investigarea magistratilor o creatie a PSD) facutaGrupului Statelor impotriva Coruptiei GRECO) este ilogica si bizara, a scris fostul secretar general a.

Ioan Mircea Pascu, atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand ca acesta este traseist inrait, exponent al unor interese exterioare. Reactia vine dupa ce Stefanescu l-a criticat.

Mircea Pascu despre Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Ostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand.

Ioan Mircea Pascu: Nu exista nicio lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu este un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice partidului

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il ataca pe fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu pe care il descrie drept traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice partidului. El spune ca nu exista niciun fel de lista neagra in PSD, asa cum a sustinut Stefanescu dupa infrangerea in alegerile europarlamentare.

Codrin Stefanescu, mesaj pe Facebook despre Dancila si Teodorovici

Codrin Stefanescu a transmis un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre numeroase plecari din rand.

Codrin Stefanescu critica noua conducere a PSD: A plecat Cristi Socol. A plecat deputatul Liviu Balint de la Salaj si altii joaca ping-pong

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a transmis un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre numeroase plecari din randul social-democratilor, in timp ce altii joaca ping-pong facand referire la partida dintre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici.

Ioan Mircea Pascu, despre Codrin Stefanescu: Un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice PSD

Codrin Stefanescu este un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice PSD-ului, sustine fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu. Acesta neaga categoric informatia ca ar exista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )