Libnet.ro
UNICEF

20:00

Codrin Stefanescu, ironic de Ziua Justitiei: Azi sarbatorimJustitia cu protocoalele secrete si ilegale

B1 B1,
Codrin Stefanescu, ironic de Ziua Justitiei: Azi sarbatorimJustitia cu protocoalele secrete si ilegale

Azi sarbatorim Ziua Justitiei cu protocoalele secrete si ilegale, cu decizii in plicuri galbene si care a nenorocit zeci de mii de oameni si familiile lor, a scris fostul secretar general al PSD, Codrin. continuă pe B1

Lista neagra in PSD. Ce ministri vor fi remaniati, potrivit lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu a marturisit, intr-un mesaj de pe o retea de socializare, ca exista o lista o lista neagra in PSD. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti toti! Codrin Stefanescu a dezvaluit lista neagra in PSD Codrin Stefanescu, fostul secretar al Partidului Social Democrat, a intervenit in direct la Antena 3 pentru a explica .

Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra: Nu face nimeni liste in PSD. Nimeni nu-i da afara pe Stefanescu, pe Radulescu

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, dupa ce Codrin Stefanescu a afirmat ca exista o lista neagra in partid, ca nu face nimeni liste in PSD, ca este o poveste si nimeni nu-i va da afara pe Codrin Stefanescu, Catalin Radulescu sau Liviu Plesoianu din partid. Fifor spune, insa, ca la congres a fost o competitie deschisa, iar unii au castigat si unii au pierdut.

Ioan Mircea Pascu, atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand ca acesta este traseist inrait, exponent al unor interese exterioare. Reactia vine dupa ce Stefanescu l-a criticat.

Ioan Mircea Pascu: Nu exista nicio lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu este un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice partidului

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il ataca pe fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu pe care il descrie drept traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice partidului. El spune ca nu exista niciun fel de lista neagra in PSD, asa cum a sustinut Stefanescu dupa infrangerea in alegerile europarlamentare.

Codrin Stefanescu, mesaj pe Facebook despre Dancila si Teodorovici

Codrin Stefanescu a transmis un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre numeroase plecari din rand.

Codrin Stefanescu critica noua conducere a PSD: A plecat Cristi Socol. A plecat deputatul Liviu Balint de la Salaj si altii joaca ping-pong

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a transmis un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre numeroase plecari din randul social-democratilor, in timp ce altii joaca ping-pong facand referire la partida dintre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici.

Ioan Mircea Pascu, despre Codrin Stefanescu: Un traseist inrait si un exponent al unor interese potrivnice PSD

Codrin Stefanescu este un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare si potrivnice PSD-ului, sustine fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu. Acesta neaga categoric informatia ca ar exista.

Mircea Pascu despre Codrin Stefanescu: Un traseist inrait, exponent al unor interese exterioare

Ostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand.

Ioan Mircea Pascu il ataca pe Codrin Stefanescu: Ordinele pentru slabirea delegatiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Atac dur la adresa lui Codrin Stefanescu. Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il acuza pe acesta ca, alaturi de Liviu Dragnea, a dus o politica de slabire a PSD. intr-o postare pe Facebook, Pascu ii.

Pascu, replica pentru Codrin Stefanescu: Lista neagra nu exista. Ordinele pentru slabirea delegatiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu l-a criticat pe fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, dupa ce acesta a vorbit de existenta unei liste negre in partid, spunand ca poate reuseste sa explice incercarea de slabire a delegatiei PSD in Parlamentul European.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )