Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista neagra in PSD. Ce ministri vor fi remaniati, potrivit lui Codrin Stefanescu

Playtech Playtech,
Lista neagra in PSD. Ce ministri vor fi remaniati, potrivit lui Codrin Stefanescu

Codrin Stefanescu a marturisit, intr-un mesaj de pe o retea de socializare, ca exista o lista o lista neagra in PSD. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti toti! Codrin Stefanescu a dezvaluit lista neagra in PSD Codrin Stefanescu, fostul secretar al Partidului Social Democrat, a intervenit in direct la Antena 3 pentru a explica . continuă pe Playtech

Val de EXECUTII in PSD - Codrin Stefanescu prezinta LISTA NEAGRA: Sunteti toti

Marele pierzator la Congresul PSD, Codrin Sefanescu anunta ca a facut rost de lista neagra si ca vor urma executii in partid. Mi-au spus cativa colegi de incredere ca a aparut in partid Lista.

Codrin Stefanescu: Am facut rost de lista neagra a PSD. E regretabil ca am colegi care tac si nu mai spun nimic

Codrin Stefanescu a marturisit pe pagina personala de Facebook ca exista o lista neagra in PSD. Fostul secretar al PSD a intervenit in direct la Antena 3 si a explicat intreaga.

Fifor: Lista neagra e o poveste.Nimeni nu ii da afara din PSD pe Stefanescu, Radulescu si Plesoianu Despre Negoita: Faptul ca iesi in public si calci in picioare PSD nu e in regula

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat ca lista neagra pe care s-ar afla diferiti social-democrati, despre care vorbeste Codrin Stefanescu, este o poveste si ca nimeni nu il da pe acesta afara din partid sau pe Catalin Radulescu, ori Liviu Plesoianu, potrivit Mediafax. Fifor a mai declarat ca membri ai CEx au reactionat fata de faptul ca Robert Negoita calca in picioare in spatiul public tot ceea ce inseamna PSD.

Codrin Stefanescu: A aparut lista neagra din PSD. Ce nume sunt acolo

Codrin Stefanescu a spus ca a aparut o lista neagra in PSD. Mi-au spus cativa colegi de incredere ca a aparut in partid Lista Neagra din PSD. Am facut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti.

Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra: Nu face nimeni liste in PSD. Nimeni nu-i da afara pe Stefanescu, pe Radulescu

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, dupa ce Codrin Stefanescu a afirmat ca exista o lista neagra in partid, ca nu face nimeni liste in PSD, ca este o poveste si nimeni nu-i va da afara pe Codrin Stefanescu, Catalin Radulescu sau Liviu Plesoianu din partid. Fifor spune, insa, ca la congres a fost o competitie deschisa, iar unii au castigat si unii au pierdut.

Codrin Stefanescu provoaca panica in partid: Am facut rost de lista neagra. Sunteti toti

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat joi seara pe Facebook ca a facut rost de o lista neagra din PSD, afirmand ca pe ea sunteti toti.

Codrin Stefanescu: A aparut in partid lista neagra din PSD

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD si apropiat al lui Liviu Dragnea, scrie pe Facebook .

Fifor, dupa ce Codrin Stefanescu a sustinut ca exista o lista neagra in partid

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi seara, dupa ce Codrin Stefanescu a afirmat c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )