Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu, prima reactie dupa ce mai multi colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: Avem de-a face cu un complot

Antena3 Antena3,
Codrin Stefanescu, prima reactie dupa ce mai multi colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: Avem de-a face cu un complot

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea. continuă pe Antena3

Petre Daea, prima reactie dupa scrisoarea anti-Dragnea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea PSD), a declarat miercuri, intrebat despre scrisoarea din partid semnata de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, ca nu vrea sa discute despre acest subiect pentru.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea la scrisoarea in care i se cere demisia: Am inteles care e cea mai mare suparare. Sa nu ne mai certam cu Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce a aparut scrisoarea in care i se cere demisia. Stire in curs .

Cristoiu, reactie dupa ce a aparut scrisoarea anti-Dragnea: Pentru PSD e o victorie

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce mai multiai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei.

Codrin Stefanescu anunta excluderi din PSD

Codrin Stefanescu, secretarul adjunct al PSD, sustine, referitor la scrisoarea prin care i se cere demisia luiLiviu Dragnea, ca cineva trebuie sa raspunda pentru textul documentului, precizand ca persoana.

Tudorel Toader pe lista remanierii? Ce spune Codrin Stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit la Antena 3 despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Nu ma gandesc in momentul acesta la asa ceva. Nici nu am stabilit Cex-ul. Trebuie sa.

XTB: Clientii au facut mai multi bani in prima luna dupa restrictiile de levier, dar conditiile pentru profesionisti impuse de ESMA raman prea dure

Clientii XTB Romania au inchis luna august cu tranzactii net profitabile, sumele rulate s-au injumatatit, in vreme ce lichiditatile din conturile acestora au crescut. Evolutiile au loc in prima luna dupa intrarea in vigoare a deciziei Autoritatii.

Imagini socante in Alba Iulia. Un sofer inconstient, la un pas sa ucida mai multi pietoni - VIDEO

Un sofer a fost la un pas sa loveasca, miercuri, mai multi pietoni, care traversau strada, dupa ce a plecat in viteza pe culoarea rosie a semaforului. Soferul in cauza, care a condus haotic, ar suferi de o.

Mai multi fani au fost fortati sa paraseasca un concert Dua Lipa. Care este motivul uimitor VIDEO

Mai multi oameni au fost au fost inlaturati cu forta de la concertul Dua Lipa de miercuri din Shanghai, China. Videoclipurile postate pe retelele de socializare arata securitate care.

Prima reactie a trupei Holograf in scandalul Dan Bittman-sectorul 5: Optiunile politice ale membrilor trupei se exprima in cabina de vot, nu pe scene

Membrii trupei Holograf au reactionat in fata criticilor incasate dupa ce Dan Bittman a facut o serie de comentarii pozitive la adresa primarului sectorului 5, in cadrul unui eveniment pe care solistul l-a prezentat si la care formatia a sustinut un concert.

MACEL la un liceu din Capitala: Mai multi ELEVI RANITI, dintre care unul GRAV (FOTO)

Scene de groaza la liceul bucurestean Eugen Lovinescu, acolo unde doi elevi au fost atacati cu cutitele. in apararea lor au sarit cadre didactice si colegi, dar si acestia au fost atacati, scrie EVZ.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )