Libnet.ro
UNICEF

17:15

Petre Daea, prima reactie dupa scrisoarea anti-Dragnea

Antena3 Antena3,
Petre Daea, prima reactie dupa scrisoarea anti-Dragnea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea PSD), a declarat miercuri, intrebat despre scrisoarea din partid semnata de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, ca nu vrea sa discute despre acest subiect pentru. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu, prima reactie dupa ce mai multi colegi din PSD i-au cerut demisia lui Dragnea: Avem de-a face cu un complot

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea la scrisoarea in care i se cere demisia: Am inteles care e cea mai mare suparare. Sa nu ne mai certam cu Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce a aparut scrisoarea in care i se cere demisia. Stire in curs .

Cristoiu, reactie dupa ce a aparut scrisoarea anti-Dragnea: Pentru PSD e o victorie

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce mai multiai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei.

Petre Daea, reactie privind scrisoarea anti-Dragnea: Nu putem discuta prin scrisori

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, referindu-se la scrisoarea in care i se cere demisia lui Dragnea, ca problemele din partid nu se rezolva prin scrisori, ci fata in fata, ca barbatii. Daea a.

VIDEO Ministrul Petre Daea, despre miscarea anti-Dragnea: Nu prin scrisori se rezolva problemele intr-un partid

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat la Buzau ca problemele din partid nu se rezolva prin scrisori ci discutand fata in fata. Reactia ministrului vine dupa ce mai multi lideri ai PSD au semnat o scrisoare prin care ii cer demisia presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea.

Ministrul Petre Daea, la Targoviste: Ma ingrijoreaza fiecare caz de pesta

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent la Targoviste, unde s-a intalnit cu autoritatile locale, imediat dupa confirmarea a doua cazuri de pesta porcina in gospodaria unui localnic din comuna Lucieni.

Voi da curs solicitarii sa citesc acea epistola

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa scrisoarea semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu prin care i se cere demisia de la conducerea PSD si a Camarei Deputatilor, el spunand ca a inteles din aceasta epistola ca partidul trebuie sa se alinieze cu Klaus Iohannis, cu DNA, SRI, SPP si cu partidele de opozitie. El a sustinut ca, in calitate de presedinte al PSD, nu va duce partidul sa devina o unealta a acestor institutii.

Motiunea simpla a PNL mpotriva ministrului Petre Daea va fi dezbatuta de deputati martea viitoare

Liberalii au depus, miercuri la Camera Deputatilor, motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea. Conducerea Parlamentului a decis ca aceasta va fi dezbatuta martea viitoare, de la ora 16:00, iar votul va fi miercuri, relateaza Mediafax.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

Minsitrul Agriculturii, Petre Daea spune ca omul este cel care raspandeste pesta porcina

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminica, la Targoviste, ca pesta porcina se raspandeste foarte repede, iar factorul uman este cel care, din nefericire, propaga acum acest virus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )