Libnet.ro
UNICEF

20:30

Codrin Stefanescu: Ne vom asuma si o ordonanta de amnistie si gratiere, nu stiu sub ce forma

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu: Ne vom asuma si o ordonanta de amnistie si gratiere, nu stiu sub ce forma

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a spus joi la Antena 3 ca in in final, ne vom asuma si o ordonanta de amnistie si gratiere, nu stiu sub ce forma. Acesta adaugat ca, in urma protocoalelor, au fost arestati medici, care au dosare pentru niste tampenii. continuă pe Hotnews

Codrin Stefanescu: Vom continua sa modificam legile si, n final, dam si amnistie si gratiere

Apelul presedintelui Klaus Iohannis de a renunta la modificarile toxice ale legilor justitiei si codurilor penale nu are ecou la PSD. Secretarul general al partidului, Codrin Stefanescu, sustine nu doar ca PSD va merge mai departe, dar in final va da si amnistia si gratierea.

Codrin Stefanescu: Oprisan le-a spus procurorilor ca oricum vom da legea amnistiei si gratierii

Secretarul general interimar al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, marti seara, la Romania TV, ca presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a fost audiat la DNA intr-un dosar in care e vizat Liviu Dragnea. Stefanescu a spus ca Oprisan i-a anuntat pe procurori ca PSD va da legea amnistiei si gratierii.

Codrin Stefanescu: Oprisan le-a spus procurorilor ca oricum vom da legea amnistiei si gratierii

Secretarul general interimar al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, marti seara, la Romania TV, ca presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a fost audiat la DNA intr-un dosar in care e vizat Liviu Dragnea.

PSD-istii nu se mai feresc! Codrin Stefanescu arunca BOMBA: Oprisan le-a spus procurorilor DNA ca ORICUM vom da legea amnistiei si gratierii!

Social-democratii nu se mai feresc si sa vorbesc acum deschis despre legea amnistiei si gratierii, mult dorita de liderul PSD, Liviu Dragnea. Codrin Stefanescu, secretarul general interimar al PSD, a povestit .

Codrin Stefanescu, reactie dupa ce Parchetul General a confirmat ca numele lui Mircea Draghici apare in doua dosare: Lucrurile sunt clare, sunt cusute cu ata fosforescenta

Codrin Stefanescu a avut o reactie dura, in direct, la Antena 3, dupa s-a confirmat ca numele lui Mircea Draghici, propus pentru Ministerul Transporturilor, apare in doua dosare penale instrumentate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )