Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul administrativ, criticat de UDMR

România Liberă România Liberă,
Codul administrativ, criticat de UDMR

Forma Codului Administrativ publicata in Monitorul Oficial nu multumeste UDMR care reclama ca nivelu. continuă pe România Liberă

FOTO: Miting fata de tradarea nationala marca PSD: codul administrativ si UDMR

O mie de romani din judetele Harghita si Covasna si mai multe organizatii civice au organizat duminica un miting de protest in fata Guvernului fata de schimbarea codului administrativ. Romanii acuza ca ordonanta de urgenta enclavizeaza centrul tarii si alte zone unde UDMR face parte din consiliile locale.

Codul Administrativ a fost publicat in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind Codul administrativ a fost publicata vineri in Monitorul Oficial. Codul administrativ a fost adoptat, prin ordonanta de urgenta, in sedinta de Guvern din 25 .

Manifestatie impresionanta: stop UDMR-izarii Romaniei prin Codul Administrativ.

Incepand cu ora 17. 00 in fata guvernului Romaniei a avut loc o ampla manifestatie de protest fata de aprobarea prin ordonanta de urgenta a Codului Administrativ si care cuprinde mai multe prevederi neconstitutionale ce favorizeaza politica declarata a UDMR de segregare a tarii pe criterii etnice.

Modificarea Codului Administrativ e criticata si de sindicalistii de la Finante: Va afecta colectarea si va demobiliza personalul (VIDEO)

Sindicalistii din Ministerul de Finante au transmis, vineri, ca noua Ordonanta de Urgenta pe Codul administrativ a eliminat o parte din prevederile adoptate cu o saptamana in urma, si au precizat ca.

Boc, despre Codul Administrativ: Trebuia promovat prin Parlament, nu prin OUG Votul uninominal avantajeaza PSD

Primarul Clujului, Emil Boc, spune ca noul Cod administrativ trebuia promovat prin Parlament, si nu prin ordonanta de urgenta, care este neconstitutionala. Legat de modalitatea de alegere a sefilor consiliilor judetene, Boc afirma ca votul uninominal avantajeaza PSD.

Codul Administrativ adoptat prin OUG il inflameaza pe ministrul ungar de Externe: Este inadmisibil ca are loc un regres in privinta drepturilor minoritatilor

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, lanseaza noi critici la adresa autoritatilor de la Bucuresti, el sustinand ca noul Cod Administrativ, adoptat de guvern prin ordonanta de urgenta, nu numai ca nu extinde drepturile minoritatilor, ci chiar ia drepturi existente. Este inadmisibilca in Romania are loc un regres in privinta drepturilor minoritatilor nationale, a declarat Peter Szijjarto, potrivit agentiei ungare de presa MTI.

EMIL BOC: Codul administrativ trebuia promovat prin Parlament, nu prin OUG

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, a declarat sambata, la sediul PNL, ca noul Cod administrativ trebuia promovat prin Parlament si nu prin ordonanta de urgenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )