Libnet.ro
UNICEF

00:07

Codul Fiscal, adoptat de Senat, in urma reexaminarii

B1 B1,
Codul Fiscal, adoptat de Senat, in urma reexaminarii

Codul Fiscal a trecut de Senat, marti, cu 131 de voturi pentru, 4 impotriva si o abtinere, anunta Mediafax. Proiectul legii Codului fiscal urmeaza. continuă pe B1

Care sunt PRIORITATILE alesilor in sesiunea de toamna. Cand vor fi votate Codul Fiscal si Legea salarizarii

Sesiunea parlamentara de toamna incepe marti cu dezbaterea unor legi care au iscat dispute legate de politica fiscala, dar si de problema salarizarii, Codul Fiscal si ordonanta privind cresterea veniturilor pentru demnitari fiind pe agenda, alaturi de bugetul pe 2016 vare ar trebuie sa ajunga in Parlament, asa cum a anuntat Liviu Dragnea, pana pe 15 noiembrie.

Comisia de buget din Senat a adoptat amendamentele la Codul fiscal

Comisia de buget a Senatului a adoptat, luni, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, informeaza Mediafax. Printre amendamente se numara reducerea.

Codul Fiscal, la VOT in Senat

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat, marti, ca in aceasta dupa-amiaza, ca plenul Senatului va lua in discutie noul Cod Fiscal si va fi folosita o procedura accelerata.

Codul Fiscal, PRIORITATEA social-democratilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, dupa sedinta BPN ca intre prioritatile legislative pe primul loc se afla Codul fiscal. Marti si joi, Codul Fiscal urmeaza a fi votat in Senat si Camera Deputatilor, a mai anuntat Dragnea.

Tensiuni in Senat pe dezbaterile la Codul Fiscal (VIDEO)

Dezbaterile pe Codul Fiscal au condus la tensiuni in Senat, informeaza B1 TV. Senatorii s-au contrazis in plen in momentul in care s-a pus intrebarea daca sa fie si alti membri ai Senatului care sa ia.

Comisia de buget a Senatului a adoptat amendamentele la Codul fiscal convenite de partide

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA - la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017.

Amendamentele la Codul Fiscal convenite de partide, adoptate de comisia de buget a Senatului

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice, intre acestea fiind reducerea etapizata a TVA, la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016 si la 19% de la 1 ianuarie 2017, transmit surse din presa.

Amendamentele la Codul Fiscal, ADOPTATE

Comisia de buget a Senatului a adoptat, in unanimitate, amendamentele la Codul Fiscal convenite la reuniunea liderilor partidelor politice.

Codul fiscal, salarizarea, bugetul si votul prin corespondenta, pe agenda sesiunii

Ultima sesiune parlamentara dinaintea anului electoral 2016 debuteaza marti cu dezbaterea unor legi care au iscat dispute legate de politica fiscala , dar si de problema salarizarii, Codul Fiscal si ordonanta privind cresterea veniturilor pentru demnitari fiind pe agenda, alaturi de buget.

Ponta: Este posibila aplicarea in devans a masurilor destinate mediului economic din Codul Fiscal

Premierul Ponta a declarat ca masurile destinate mediului de afaceri care sunt continute de Codul Fiscal, dar care au fost amanate pana la 1 ianuarie 2017, pot intra in vigoare mai devreme daca datele certe si realitatile economice o permit, el anuntand ca l-a informat si pe presedintele Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )