Libnet.ro
UNICEF

11:30

Codul Fiscal: Guvernul le ia primarilor vrabia din mana si le promite cioara de pe gard. PSD a taiat iar de la dezvoltare

Adevărul Adevărul,
Codul Fiscal: Guvernul le ia primarilor vrabia din mana si le promite cioara de pe gard. PSD a taiat iar de la dezvoltare

Mihai Tudose si Liviu Dragnea le-au promis primarilor ca banii pe care bugetele locale ii pierd ca urmare a reducerii impozitului pe venit vor fi subventionati de Guvern. Problema e ca sunt sanse foarte mici ca Executivul sa dispuna de acesti bani in 2018. Si chiar daca va exista aceasta compensare, primariile vor iesi tot in pierdere. continuă pe Adevărul

Codul Fiscal: Guvernul le ia primarilor vrabia din mana si le promite cioara de pe gard

Mihai Tudose si Liviu Dragnea le-au promis primarilor ca banii pe care bugetele locale ii pierd ca urmare a reducerii impozitului pe venit vor fi subventionati de Guvern. Problema e ca sunt sanse foarte mici ca Executivul sa dispuna de acesti bani in 2018. Si chiar daca va exista aceasta compensare, primariile vor iesi tot in pierdere.

Ponta: De ce sa masacrezi Codul fiscal, doar pentru ca Dragnea a promis ca mareste salariile si i-a mintit pe oameni?

Fostul premier Victor Ponta a spus, marti, despre Codul fiscal aflat in vigoare din 2015 ca a fost laudat de toata lumea, iar acum, prin propunerile guvernului Tudose, acesta ar urma sa fie.

Guvernul nu ar trebui sa modifice Codul fiscal prin ordonanta de urgenta

Modificarile la Codul fiscal trebuie discutate si aprobate in Parlament, prin lege, a declarat, ieri, senatorul PSD Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei pentru buget-finante, la evenimentul Topul National al Firmelor Private din Romania.

Exista inca speranta ca premierul va trece si modificarile la Codul fiscal la &171;discutate si uitate &187;

Senatorul PNL Florin Citu a declarat, ieri, ca, in urma amanarii sedintei de Guvern, exista inca speranta ca premierul Mihai Tudose va trece si modificarile la Codul fiscal la capitolul discutate si uitate.

PSD arunca Romania in aer: Modificarile la Codul Fiscal vor fi adoptate de catre Guvern (VIDEO)

In ciuda amanarilor si a ezitarilor, Guvernul merge mai departe cu masura privind mutarea contributiilor de la angajator la angajat. Robert Negoita a dezvaluit, marti, la finalul unei.

Ministrul de Finante, Ionut Misa: Premierul mi-a spus ca ordonanta privind Codul Fiscal va fi discutata miercuri in Guvern

Proiectul de Ordonanta privind modificarea Codului fiscal va fi discutat in sedinta de Guvern de miercuri, inclusiv cu transferul contributiilor de la angajator la angajat, a declarat luni, la Parlament,.

ANALIZA. Risipa banilor publici continua. Guvernul prelungeste dezastrul din termoficare

Desi se stia ca de la anul va fi interzisa subventionarea gigacaloriei la nivel national, primariile nu au facut nimic pentru a moderniza sistemele de termoficare. Guvernul vrea acum sa ceara o pasuire de la Bruxelles pentru subventii, ceea ce va insemna iar o amanare a investitiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )