Libnet.ro
UNICEF

15:00

Exista inca speranta ca premierul va trece si modificarile la Codul fiscal la &171;discutate si uitate &187;

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Exista inca speranta ca premierul va trece si modificarile la Codul fiscal la &171;discutate si uitate &187;

Senatorul PNL Florin Citu a declarat, ieri, ca, in urma amanarii sedintei de Guvern, exista inca speranta ca premierul Mihai Tudose va trece si modificarile la Codul fiscal la capitolul discutate si uitate. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicatele si patronatele resping modificarile propuse de Guvern la Codul Fiscal

Consiliul Economic si Social, din care fac parte sindicatele, patronatele si societatea civila a dat aviz negativ modificarilor propuse de Guvern privind Codul Fiscal. Votul a fost unul covarsitor, a.

Guvernul nu ar trebui sa modifice Codul fiscal prin ordonanta de urgenta

Modificarile la Codul fiscal trebuie discutate si aprobate in Parlament, prin lege, a declarat, ieri, senatorul PSD Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei pentru buget-finante, la evenimentul Topul National al Firmelor Private din Romania.

Obligatia patronilor de a nu scadea salariile nu va fi introdusa in Codul fiscal

Guvernul nu va introduce in Codul fiscal nicio prevedere care sa-i oblige pe patroni sa nu scada salariile nete, dupa ce plata contributiilor va trece de la angajator la angajat, spune Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu: Obligatia patronilor de a nu scadea salariile nu va fi introdusa in Codul fiscal

Guvernul nu va introduce in Codul fiscal nicio prevedere care sa-i oblige pe patroni sa nu scada salariile nete, dupa ce plata contributiilor va trece de la angajator la angajat, spune ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, ea argumentand ca acest lucru nu va fi necesar, pentru ca reprezentantii patronatelor dau asigurari ca actualul nivel al salariilor va fi mentinut, relateaza Digi24.

Olguta Vasilescu: Obligatia patronilor de a nu scadea salariile nu va fi introdusa in Codul fiscal/ Bogdan Hossu: Peste 2 mil de angajati nu sunt acoperiti in fata acestei masuri din punctul de vedere al venitului net

Guvernul nu va introduce in Codul fiscal nicio prevedere care sa-i oblige pe patroni sa nu scada salariile nete, dupa ce plata contributiilor va trece de la angajator la angajat, spune ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, ea argumentand ca acest lucru nu va fi necesar, pentru ca reprezentantii patronatelor dau asigurari ca actualul nivel al salariilor va fi mentinut, relateaza Digi24. Bogdan Hossu a atras atentia ca peste doua milioane de angajati nu sunt acoperiti in fata acestei masuri din punctul de vedere al venitului net.

Consilul Economic si Social a dat aviz negativ modificarilor propuse de Guvern privind Codul Fiscal

Consiliul Economic si Social, din care fac parte sindicatele, patronatele si societatea civila a dat aviz negativ modificarilor propuse de Guvern privind Codul Fiscal. Votul a fost unul covarsitor, a.

Consiliul Fiscal - aviz negativ pentru modificarile din Codul Fiscal

Reprezentantii Consiliului Fiscal nu sunt de acord cu modificarile propuse de Guvernul Tudose la Codul Fiscal si sustin ca acestea ar putea duce la depasirea tintelor bugetare in urmatorii doi ani.

Consiliul Fiscal avizeaza negativ modificarile la Codul fiscal: Pierdere de 5,2 miliarde de lei, nu putem certifica incadrarea in tinta de deficit

Consiliul Fiscal sustine ca pachetul de masuri propus de Guvern ce modifica Codul Fiscal in sensul mutarii contributiilor la angajat si al reducerii impozitului pe venit aduce riscuri, la nivel de impact, neobisnuit de mari si ar genera in 2018 o pierdere de venituri la nivelul bugetului consolidat de 5,2 miliarde lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )